noodles volos banner

Με τον αέρα της ονειρικής πρεμιέρας πάει Καρπενήσι ο Γ.Σ. Αλμυρού

Με τον αέρα της ονειρικής πρεμιέρας λόγω του 4-1 κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου, ο Γ.Σ. Αλμυρού επισκέπτεται την Κυριακή το Καρπενήσι, όπου φιλοξενείται από το Βελούχι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Κέκελος, Βασιλόπουλος και Λυσάρης από την Αιτωλοακαρνανία αποτελούν τη διαιτητική τριπλέτα, που θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το σπουδαίο ξεκίνημα και φυσικά έχει ανοίξει η όρεξη για νέες επιτυχίες. Ωστόσο, άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Λάκη Μπακάλη αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αυριανού αγώνα, αφού είναι γνωστό ότι το πλαστικό τερέν του Δημοτικού Σταδίου της πρωτεύουσας του νομού Ευρυτανίας ευνοεί τους γηπεδούχους, που έκαναν το «μπαμ» στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ακολούθησε το ρεπό τους τη 2η αγωνιστική. Αναμφίβολα η νίκη επί της βολιώτικης ομάδας κρατά σε επαγρύπνηση τους Αλμυριώτες, που θέλουν να παραμείνουν προσγειωμένοι και να παίξουν με σοβαρότητα, ώστε να μην πέσουν κι αυτοί θύμα έκπληξης, αφού, κακά τα ψέματα, ο Γυμναστικός έχει καλύτερη ομάδα και πηγαίνει να αγωνιστεί με τον τίτλο του φαβορί.

Ο εδώ και καιρό τραυματίας Κρανάς δε θα καταφέρει να αγωνιστεί εκ νέου, ενώ ο στρατευμένος Χολέβας μπορεί να ήρθε με μετάθεση την Παρασκευή (13/10) στο ΠΕΒ, αλλά έχασε και πάλι προπονήσεις, αφού τις μέρες που προηγήθηκαν επέστρεψε στο κέντρο για την ορκωμοσία. Έτσι, δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, ενώ και ο Κωτσιαρίδης είναι τραυματίας, έχοντας γίνει αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Οπούντιο.

Το Βελούχι

Το Βελούχι γνωρίζει ένα μέρος των δυνατοτήτων του Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό ματς στις αρχές Σεπτεμβρίου στον Αλμυρό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0.

Όπως σημειώνει το evrytaniasport, o Άλεξ Μπακαλίδης ξεπέρασε το πρόβλημα στο κεφάλι και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, όπως και ο Λευτέρης Γιαουπλάρι. Και στο ματς της τρίτης αγωνιστικής θα απουσιάσει ο τραυματίας και τιμωρημένος από την περσινή σεζόν με την Ελασσόνα Έρβιν Πεπκολάϊ, ενώ δε θα αγωνιστούν επίσης ο Δημήτρης Κατσαδούρος (Γιώργος Βαρότσης και Γιάννης Λάππας διεκδικούν τη θέση του) και ο Δημήτρης Τσιλιμέκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, διάστρεμμα ο πρώτος και πρόβλημα στην κνήμη ο δεύτερος.

Η τιμή εισιτήριου για το ματς της Κυριακής ορίστηκε στα 5 ευρώ. Να σημειωθεί ότι  ένα νέο μέλος έχει το Βελούχι, τον Γιώργο Δικαιόπουλο, ο οποίος αποτελεί την τελευταία μεταγραφή, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί ενάντια στον Οπούντιο την επόμενη Τετάρτη.

 

Last modified onSaturday, 14 October 2017 03:04