noodles volos banner

Κάλεσμα του Αστέρα Ιτέας, που πήρε Αρκουμάνη

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο κυριακάτικο (15/10) ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά: «Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά από απαίτηση του προέδρου Πέτρου Μαντούβαλου θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ για όλους .Το Δ.Σ προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο της Φωκίδας την Κυριακή στο γήπεδο Ιτέας στις 16:00 για να γίνει ο 12ος παίχτης μας στην προσπάθεια κατάκτησης των τριών βαθμών. Αστέρας- ΜΙΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ -ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ»

Εν τω μεταξύ η ομάδα της Ιτέας πραγματοποίησε μία μεταγραφή ενός έμπειρου παίκτη, αφού έκανε δικό της τον Ανδρέα Αρκουμάνη, τον 37χρονο αμυντικό, που έχει πολλές  παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες με Προοδευτική, Θρασύβουλο, Απόλλωνα Σμύρνης, Βύζαντα Μεγάρων), ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στον Αήττητο Σπάτων (στην οποία ήταν αρχηγός), βοηθώντας την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να κατακτήσει την άνοδο.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας. Γνωρίζω ότι είναι η παρθενική εμφάνιση της ομάδας στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή είναι το πρώτο παιχνίδι μας εντός έδρας με μια ιστορική ομάδα, αυτή του Ολυμπιακού Βόλου και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Από τη μεριά μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θέλουμε τον κόσμο μας να δώσει το παρών στις κερκίδες του γηπέδου μας και με την ώθηση του να είναι ο 12ος παίκτης».

 

 

 

Last modified onFriday, 13 October 2017 12:09