Logo
Print this page

Ως συνέχεια αντιμετωπίζεται η προαγωγή του Κ. Μπράτσου

Στην προπόνηση της Πέμπτης στην Άλλη Μεριά του Ολυμπιακού Βόλου, το μοναδικό πρόβλημα εκτός της απουσίας του στρατευμένου Ευθυμιάδη, ήταν ότι συνεχίστηκαν οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αλαμάνης από την Τρίτη.

Παρουσιάστηκε επίσης ο Παναγιώτης Νάσης στους παίκτες και ειδικά στους τερματοφύλακες, ενώ άπαντες οι ποδοσφαιριστές είδαν την προαγωγή του Κώστα Μπράτσου ως μια συνέχεια της προηγούμενης κατάστασης και δε χρειάστηκε ο 40χρονος τεχνικός να πει κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες του, αφού τον ξέρουν πολύ καλά πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί, όπως ξέρει πολύ καλά κι αυτός εκείνους. Την Παρασκευή στις 15.00 η πρετοιμασία γοα τον αγώνα με τον Αστέρα στην Ιτέα θα συνεχιστεί με προπόνηση στο ΕΑΚ του Βόλου. 

Ο Κώστας Μπράτσος κάθισε την περσινή σεζόν στα έξι τελευταία παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ως πρώτος προπονητής, αλλά σε μία χρονική περίοδο που είχε ξεμείνει η ομάδα από στόχους, ενώ τώρα είναι η αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση, που καλείται να διαχειριστεί ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος έχει πάντως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Δεδομένες είναι οι ικανότητες και οι γνώσεις του και αναγνωρίζονται από όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μαγνησίας, ενώ τον πιστεύει πολύ και η διοίκηση. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης παρά την παραίτησή του στις 7 Ιουνίου, ήθελε οπωσδήποτε να τον κρατήσει και τα κατάφερε.

Θυμίζουμε ότι στη σύντομη θητεία του ως πρώτος προπονητής ο Κώστας Μπράτσος είχε μία ήττα στο πρώτο του παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής με 1-0 και από κει και πέρα 3 νίκες, εκ των οποίων η μία ιστορική με το 4-0 επί της Νίκης (οι άλλες δύο με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 4-1 και με Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με 1-2), αλλά και δύο λευκές ισοπαλίες εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Ρήγα Φεραίο. 

Last modified onFriday, 13 October 2017 00:00
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]