noodles volos banner

Εισιτήρια και οδηγίες για τον αγώνα Νίκη Β.-Αχιλλέας Φαρσάλων

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης Νίκη-Αχιλλέας Φαρσάλων και για την προσέλευση των φιλάθλων ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του βολιώτικου συλλόγου. Αναλυτικά:

"Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και για τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς για την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων το Σάββατο 14/10/2017.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

- Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες)

- Μαθητικό - παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

- Γυναικών: 5€

- Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Κάρτες Διαρκείας:

-Gold, Basic, Kids, Ladies (σε όλες τις θύρες)

-Fans [Θύρα 3, Θύρα 2 (Μαιάνδρου) 

Η μαθητική κερκίδα θα βρίσκεται στην Θύρα 2 στην οδό Μαιάνδρου και οι μαθητές που θα την απαρτίζουν καλούνται να βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στις 15:15, ώστε να οδηγηθούν ομαδικά στις θέσεις τους.

Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα εισέλθουν από τη Θύρα 2 της οδού Μαιάνδρου.

Οι θύρες του Παντελής Μαγουλάς θα ανοίξουν στις 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Προπώληση εισιτηρίων δε θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από το Εκδοτήριο στην οδό Μαιάνδρου πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε για ακόμη μια φορά τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας".

Last modified onFriday, 13 October 2017 10:16