noodles volos banner

Σε δύο Δημοτικά μοίρασαν προσκλήσεις παίκτες της Νίκης

Σε δύο Δημοτικά Σχολεία μοίρασαν προσκλήσεις Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς και Γενιτσαρίδης ενόψει του αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων το πρωί της Πέμπτης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το 3ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου εκπροσωπώντας την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς και Μανώλης Γενιτσαρίδης, ενώ τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Χατζημπύρρος. Αυτή ήταν η δεύτερη συμβολική επίσκεψη της ομάδας μας σε σχολεία της πόλης, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της 28ης Σεπτεμβρίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των παικτών στο σχολείο τους και φυσικά εξέφρασαν και σε αυτή την επίσκεψη τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για την ομάδα μας.

 Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν συμβολικά προσκλήσεις στους μαθητές των δυο σχολείων προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων το Σάββατο 15/10/17 από τη μαθητική κερκίδα, η οποία θα υπάρχει και σε αυτόν τον αγώνα στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς».

Να σημειωθεί ότι η μαθητική κερκίδα θα βρίσκεται στο κομμάτι της εστίας της οδού Μαιάνδρου πάνω από την εστία, όπου θα καθίσουν και παιδιά των ακαδημιών, αλλά και μέλη της ομάδας μπάσκετ, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει με παρουσία παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας και στον αγώνα της Νίκης με τον Ζέφυρο την Κυριακή στις 18.00 στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.