noodles volos banner

Έχασε με 2-3 ο Ρήγας με σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία (video)

Με διαιτητική χείρα βοηθείας ο Ν.Π.Σ. Βόλος πέρασε με 2-3 από το Βελεστίνο, με τον Ρήγα να μένει με την καλή εμφάνιση και τα παράπονα για τις αποφάσεις του Βουρνέλη, που ευνόησαν καταφανέστατα τους φιλοξενούμενους και ειδικά στην περίπτωση του ανύπαρκτου πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι κυανέρυθροι.

Στο πρώτο μέρος είχαμε δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαγιάννη να πραγματοποιεί ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 10’ με τον Μπόρα να νικά τον Πατσιογιώργο από το ύψος του πέναλτι μετά από κεφαλιά-πάσα του Τζέκα, ενώ στο 27’ -κι ενώ ο Χατζηαθανασίου είχε χάσει από τη μικρή περιοχή τεράστια ευκαιρία για το 2-0- ο διαιτητής Βουρνέλης έδειξε ένα … Παπουτσέλειο πέναλτι. Κι αυτό γιατί ο Αλεξίου μάρκαρε αντικανονικά τον Καμπαγιέρο  εκτός περιοχής και ο απαράδεκτος ρέφερι έδωσε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Πίτου Γκαρσία.

Ο σκόρερ του Ν.Π.Σ. Βόλος δημιούργησε στο 59’ το 1-2, όταν από δικό του κόρνερ ο Ντεντάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την υποψία ότι έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του να είναι ισχυρή. Στο 67’ ο Μάντζης με κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά του Ηλιόπουλου σημείωσε το 1-3, ενώ στο 95’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με τέρμα του Τζέκα μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ, που κόντραρε σε αμυντικό και κατέλήξε στα δίχτυα.

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Μπόρας (72' Καναβός), Παπακώστας, Γεωργατζής (84' Λάμπρου), Τσιώλης (46' λ. τρ. Τσελεπής), Τζέκα

ΝΠΣ Βόλος: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (58' Ηλιάδης), Πιαστόπουλος (66' Μελισσόπουλος), Πέντα (80' Κυπαρίσσης), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75' Zέρης)

 

 

 

Media

Last modified onMonday, 09 October 2017 01:57