Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/50065
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/50065
noodles volos banner

Πολύτιμο διπλό για τη Νίκη, 2-1 τον Α.Ο. Σελλάνων

Σε ένα παιχνίδι που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκειά του, η Νίκη Βόλου ξεπέρασε γρήγορα το όποιο άγχος είχε μετά το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας και επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας, παίρνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, που ήταν κάτι παραπάνω από επιβελημένο. Οι κυανόλευκοι σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ με αυτογκόλ του Αρχοντή και τον Μωυσίδη στο 9’ και το 14’ αντίστοιχα, δέχθηκαν τη μείωση του σκορ στο 37’ και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το τέλος, παρόλο που από το 71’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χρήστου Τζιώρα, η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Η πρώτη ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου, που αγωνίστηκε με τις πορτοκαλί εμφανίσεις, έγινε στο 4ο λεπτό, όταν ο Μέτσε επιχείρησε σουτ χωρίς όμως να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η βολιώτικη ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί στο 9' με αυτογκόλ του Αρχοντή, ο οποίος γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς το τέρμα αιφνιδιάζοντας τον Κουτσόπουλο.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 14' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημολιού ο Κουτσόπουλος πραγματοποίησε άστοχη έξοδο, με αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι στην κενή εστία ο προωθημένος Μωυσίδης, που πλάσαρε ανενόχλητος, κάνοντας το 0-2.

Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον οι κυανόλευκοι συνέχισαν την καλή λειτουργία και στις τρεις γραμμές του γηπέδου και με σωστή ανάπτυξη έδειχναν επικίνδυνοι, χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά από τους αντιπάλους τους μέχρι και το 37'.

Στο σημείο αυτό ο Α.Ο. Σελλάνων μείωσε σε 1-2 μετά από συνδυασμό στη μεγάλη περιοχή, με τον Ερβίστ να βρίσκεται μόνος απέναντι στον Τζήμα που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Η Νίκη Βόλου συνέχισε την πίεση με πιο αξιόλογη ευκαιρία στο 40', όπου ο Δημολιός έκανε τη σέντρα στον Τζιώρα με κεφαλιά που μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά βρήκαν απέναντί τους την οργανωμένη άμυνα της βολιώτικης ομάδας.

Στο 55' ο Βέργος επιχείρησε μακρινό σουτ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 60' οι κυανόλευκοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να κλειδώσουν το παιχνίδι με τη δυνατή κεφαλιά του Γιάκοβλεφ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι μετά από ιδανική σέντρα του Μέτσε.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε στο 71', καθώς ο Χρήστος Τζιώρας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου δε συμφώνησαν με αυτή την απόφαση και ακολούθησε μικρή ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Με αριθμητική υπεροχή πλέον ο Α.Ο. Σελλάνων προσπάθησε περισσότερο για την ισοφάριση. Στο 73' ο Τζήμας απέκρουσε με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντού, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν νέα ευκαιρία με σουτ του Μαρούδα που μπλόκαρε αποτελεσματικά ο γκολκίπερ της Νίκης Βόλου.

Στο 90' αποβλήθηκε με κόκκινη ο Έρβιστ για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μέτσε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους κυανόλευκους να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τους το τρίποντο που έδειξαν ότι του δικαιούνταν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Φάντζιο Μπούις και ο Χρήστος Τζιώρας στάθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος κάνοντας αρνητική αναφορά για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τους ανθρώπους των γηπεδούχων για τη φιλοξενία αλλά και στον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Ερβίστ, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κουρκουλάς, Θεοδωρόπουλος, Τζανής, Μάτας (77'  Ακρίβος), Δανιήλ (56' Παπαδημητρόπουλος), Κοντός, Μαρούδας (85' Γιαγιάκος)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε (91' Βουρδάκης), Γαρυφαλλόπουλος (86' Ματθαίου), Γιάκοβλεφ (89' Λάιος), Τζιώρας

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφίες από το ματς στο Προάστιο

Image Gallery

{gallery}50065{/gallery}