noodles volos banner

Για το 4X4 με το Βελούχι στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Β.

Επιβεβλημένο είναι το διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου σε ματς που θα ξεκινήσει στις 16.00 την Κυριακή το νεοφώτιστο Βελούχι.  

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πετύχουν μία άνετη νίκη και να απλοποιήσουν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο νωρίς μέσα στον αγώνα, κάνοντας εύκολο το έργο τους. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο πρωτάρης στην κατηγορία Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που θα κάνει το ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική, με βοηθούς τους κ.κ. Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση.

Για το παιχνίδι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του Καρπενησίου, αφού θέλουν να ζήσουν την ιστορική στιγμή του πρώτου παιχνιδιού για το Βελούχι στη Γ’ Εθνική και το βλέπουν όλοι ως γιορτή. Φυσικά, κινητοποίηση υπάρχει και από τους οργανωμένους και μη του Ολυμπιακού Βόλου, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, μεταβαίνοντας στην πόλη της Ευρυτανίας είτε με τα Ι.Χ. τους είτε με την οργανωμένη εκδρομή των Austrian Boys, δίνοντας το δικό τους χρώμα στις κερκίδες.

 Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με το Βελούχι στο Καρπενήσι

Ο Ολυμπιακός Β. έχει αντιμετωπίσει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν στο Καρπενήσι το Βελούχι για τη Δ’ Εθνική, μετρώντας ισάριθμες νίκες, και την Κυριακή θέλει να πραγματοποιήσει το 4Χ4.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2004-05 για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-2, κάνοντας την ανατροπή, αφού είχαν βρεθεί να χάνουν με 1-0, ενώ το 2006-07επιβλήθηκαν με 0-1 τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο Ερασιτεχνών σε μονό αγώνα για τα προημιτελικά. Μάλιστα συνδετικός κρίκος αυτών των παιχνιδιών με το αυριανό είναι ο Άλεξ Μπακαλίδης, που αγωνιζόταν και τότε με το Βελούχι, ενώ με δικό του γκολ στο Καρπενήσι, αλλά φορώντας τη φανέλα της Μυρίκης τη σεζόν 2003-04, είχε αναγκάσει τον Εθνικό Ολυμπιακό Β. σε μία από τις πιο αναπάντεχες ήττες της ιστορίας του με 1-0. Παράλληλα έχουν καταγραφεί και δύο φιλικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το καλοκαίρι του 2009 ο Ολυμπιακός Βόλου, που προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ, νίκησε σε φιλικό με 0-10, ενώ φέτος το καλοκαίρι με 3-0 στο Πανθεσσαλικό.

Στα αγωνιστικά νέα για τους γηπεδούχους του Γιάννη Φλωράκη δε θα παίξει ο τραυματίας Έρβιν Πεπκολάι, ενώ στο ρόστερ τους οι Ευρυτάνες θυμίζουμε ότι έχουν και τον Λευτέρη Γιαουπλάρι, που έχει περάσει από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και πέρσι ανήκε στο δυναμικό του Σαρακηνού. Για τους φιλοξενούμενους απών θα είναι ο στρατευμένος Ευθυμιάδης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να αγωνιστεί ο ΑΠΟΚ την Κυριακή προσανατολισμένος στο γνώριμο αμυντικό του πλάνο, όπως αναφέρει το evrytaniasport. Οι πιθανότεροι 11 είναι οι εξής: Λαμπρόπουλος, Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Λάππας Ι., Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης και Κακκάβας.

Από την άλλη τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελούν κατά πάσα πιθανότητα οι: Καραγκιολίδης, Καραμπάς, Ανδρέας Κόκας, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Θέος, Σεχολάρι, Βαρούχας, Σέττος.

Σε δηλώσεις του στο evrytaniasport ο επιθετικός του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Σεχολάρι έδωσε το στίγμα της αυριανής αναμέτρησης, λέγοντας το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό από το φιλικό του καλοκαιριού, ενώ τόνισε ότι πλαστικό κάνει το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο, εκφράζοντας ωστόσο την πίστη ότι το πλαστικό ευνοεί τις τεχνικές ομάδες και πως ο Ολυμπιακός είναι τέτοια. «Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω πως πλεονέκτημα έχει αυτός που είναι πιο έτοιμος. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό πάμε μόνο για τους τρείς βαθμούς και τίποτα άλλο», συμπλήρωσε ο 26χρονος παίκτης.

 

 

Last modified onSunday, 01 October 2017 00:10