noodles volos banner

Γ. Αλεξίου: Θα παίξουμε ελεύθερα για ένα θετικό αποτέλεσμα

Μία τελευταία προπόνηση θα κάνει ο Ρήγας Φεραίος το Σάββατο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Οι Βελεστινιώτες έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των Καρακώστα (απουσιάζει λόγω συμμετοχής σε μουσικό talent show) και Χύσα (είναι στρατευμένος), ενώ αμφίβολος είναι ο Τάσος Τσελεπής, που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και την Παρασκευή έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου μίλησε στο Magnesiasports ο Γιώργος Αλεξίου, που μαζί με τον Χρήστο Σπαθή αποτελούν το δίδυμο παικτών-προπονητών στον Ρήγα Φεραίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι για την 1η αγωνιστική και οι ομάδες ακόμη μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι 100% έτοιμες. Εμείς δουλέψαμε όλη τη βδομάδα πάνω σε πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο και στις αδυναμίες που είχαμε εντοπίσει βασισμένοι και στο φιλικό με τη Νίκη και θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου. Είναι ένα ντέρμπι, όπως είπα, και το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη, στο πάθος και σίγουρα θα κριθεί και στην τύχη.

Το άγχος θα το έχει η Νίκη, γιατί παίζει στην έδρα της. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα και για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε στοιχεία για τη Νίκη και από άλλα φιλικά, έχουμε δει τον τρόπο παιχνιδιού της και παρακολουθήσαμε και τον αγώνα με τον Μακεδονικό. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε, καθώς τα παιδιά δίνουν το 100% στις προπονήσεις και κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για μας, που είμαστε ένα νεανικό σύνολο. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά υπάρχουν παιδιά, για να τις καλύψουν.

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, ενώ τις δύο προηγούμενες χρονιές επισκέφτηκαν το Π. Μαγουλάς, ο Γιώργος Αλεξίου ανέφερε:

«Είναι ένα γήπεδο που βοηθά να παιχτεί ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ευνοεί και τις δύο ομάδες, γιατί έχει καλό και μεγαλύτερο αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι θα το χαρεί και ο κόσμος και αυτοί που θα αγωνιστούν».

Για το αν θα … τηρηθεί η παράδοση που θέλει τον Ρήγα κόντρα στις μεγάλες ομάδες να παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο ο 26χρονος αμυντικός μέσος είπε:

«Σ’ αυτά τα ματς όλοι οι ποδοσφαιριστές κοιτούν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν τις προσωπικές του ικανότητες. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, για τα μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο του Βελεστίνου για το κυριακάτικο παιχνίδι, επισήμανε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο, γιατί στήριξε το εγχείρημα που κάναμε από τα μέσα του καλοκαιριού, καθώς μας βοήθησαν πάρα πολύ. Όλη η τοπική κοινωνία μας στηρίζει και μας ζητά να φέρουμε κι ένα καλό αποτέλεσμα».