noodles volos banner

«Τρόλαρε» Μπέο με πρόταση για Κίτρος ο Μποτσιβάλης

Συνέντευξη στη Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου παραχώρησε στο πλαίσιο της εκπομπής Super Sport του TRT ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.  Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τις δυνατότητες της φετινής ομάδας, για την ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας για την έλευση του Ν.Π.Σ. στον Βόλο, ενώ «έδωσε ρέστα», όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του ξενόφερτου σωματείου να γίνει ο αγώνας του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό με την εγγύηση για αγορά από πλευράς του Ολυμπιακού 2.000 συνολικά εισιτηρίων αξίας 25.000 ευρώ. Συγκεκριμένα πρότεινε να γίνει το ματς στο Κίτρος, για να χαρεί ο κόσμος των ερυθρολεύκων και να γίνει μία ωραία εκδρομή, «τρολάροντας» τον φερόμενο ως ισχυρό άνδρα του Ν.Π.Σ. Βόλος, Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά ο κ. Μποτσιβάλης μίλησε για:

απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

Συνέντευξη στη Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου παραχώρησε στο πλαίσιο της εκπομπής Super Sport του TRT ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.  Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τις δυνατότητες της φετινής ομάδας, για την ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας για την έλευση του Ν.Π.Σ. στον Βόλο, ενώ «έδωσε ρέστα», όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του ξενόφερτου σωματείου να γίνει ο αγώνας του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό με την εγγύηση για αγορά από πλευράς του Ολυμπιακού 2.000 συνολικά εισιτηρίων αξίας 25.000 ευρώ. Συγκεκριμένα πρότεινε να γίνει το ματς στο Κίτρος, για να χαρεί ο κόσμος των ερυθρολεύκων και μία ωραία εκδρομή, «τρολάροντας» τον φερόμενο ως ισχυρό άνδρα του Ν.Π.Σ. Βόλος, Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά ο κ. Μποτσιβάλης μίλησε για:

Για το ρίσκο που πήρε να αναλάβει εκ νέου ως επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού Β.:

«Πάντα υπάρχει το ρίσκο, όμως δε ρισκάρουμε σε μία ομάδα που είναι χθεσινή, αλλά που έχει 80 χρόνια ιστορία και βαριά φανέλα. Άρα το ρίσκο έχει και θετική πλευρά, καθώς στηρίζουμε κάτι που ανήκει στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και σε όλους του Βολιώτες και πιστεύω ότι το ρίσκο θα μας δικαιώσει. Είχα και έχω τη διοίκηση σε δύσκολες εποχές, αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».

Για τη φετινή ομάδα:

«Η φετινή ομάδα έχει παιδιά που διέπρεψαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχουν την εμπειρία της Γ’ Εθνικής και πιστεύουν και αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το πιστεύουν, γιατί, αν δεν το πιστεύει κάποιος, δε νικά. Είμαστε μία δυνατή ομάδα, γρήγορη και πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Το έχω εξάλλου δηλώσει: ή ανεβάζω την ομάδα ή δε θα ασχοληθώ ξανά».

Για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Κατανοώ την οικονομική κατάσταση. Όλοι οι συμπατριώτες μας έχουν πρόβλημα. Δεν είναι τα αναμενόμενα τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά θεωρώ ότι και τώρα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα, θα πιάσουμε τον στόχο μας. Θέλω να πω στον κόσμο ότι δε βοηθάνε τον Μποτσιβάλη (σ.σ. με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας), γιατί ο Μποτσιβάλης δεν έχει ανάγκη να τον βοηθήσουν, αλλά βοηθάνε την ομάδα. Βοηθώντας την ομάδα, είναι πιο υγιής και θα πάει πιο καλά. Δεν κατανοώ ότι υπάρχει κάτι άλλο. Είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Άρα όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, μεταξύ αυτών και ο υποφαινόμενος, πρέπει να βοηθήσουν».

Για την έλευση του Ν.Π.Σ. στον Βόλο:

«Κατ’ αρχάς, βλέποντας τις νομικές μας αντιδράσεις, δεν πίστευα ότι η ομάδα αυτή πρέπει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, αλλά στη Β’ Τοπική. Τώρα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε μία απόφαση.  Ήδη είμαστε πολλές ομάδες, αφού έχουμε πέντε ομάδες στη Γ’ Εθνική, κάτι που συμβαίνει μόνο στις μεγάλες πόλεις, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Αυτή η ομάδα έρχεται, όπως φαίνεται, για να διχάσει κι όχι για να ενώσει».

Για την έγγραφη πρόταση του Ν.Π.Σ. για τον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Ολυμπιακό Β.:

«Την επιστολή αυτή δεν την κρίνω σοβαρή. Όμως εγώ αντιπροτείνω να γίνει ο αγώνας στη φυσική έδρα του μητρικού σωματείου, στο Κίτρος, κι έτσι και οι φίλοι της Πύδνας να είναι εκεί και να κάνουμε κι εμείς μία ωραία εκδρομή, για να χαρούν κι όσοι φίλαθλοι θέλουν να ‘ρθουν. Εμάς πέρσι δε μας έδωσαν τα εισιτήρια που ζητήσαμε, αλλά έδωσαν λιγότερα. Παρόλ’ αυτά ήρθαν περισσότεροι άνθρωποι, αγόρασαν εισιτήρια και αν θυμάστε ήταν κόκκινο το γήπεδο».

Για το ματς με το Βελούχι στην πρεμιέρα:

«Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο αγώνα που έχουμε με το Βελούχι έχουμε μόνο το πρόβλημα ότι το γήπεδο είναι πλαστικό. Παρόλ’ αυτά κάναμε προπονήσεις σε πλαστικό στον Βόλο και θα κάνουμε προπόνηση και στο δικό τους γήπεδο, όπως τους έχουμε ζητήσει, γι’ αυτό και θα πάμε πιο μπροστά. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και ένα αίσιο τέλος που αξίζει στον Ολυμπιακό Βόλου, αυτήν την ιστορική ομάδα». 

Last modified onTuesday, 26 September 2017 10:11