noodles volos banner

Αγώνας δρόμου για Μωυσίδη ενόψει πρεμιέρας

Η στιγμή αποχώρησης του Μωυσίδη στο ματς  με τον Πρωτεσίλαο λόγω βαρέος διαστρέμματος Η στιγμή αποχώρησης του Μωυσίδη στο ματς με τον Πρωτεσίλαο λόγω βαρέος διαστρέμματος

Χωρίς φιλικό θα μείνει η Νίκη Βόλου το Σαββατοκύριακο κι έτσι το μόνο που βλέπουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Γι’ αυτό το παιχνίδι θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει, ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Ο έμπειρος στόπερ και αμυντικός μέσος υπέστη βαρύ διάστρεμμα μετά από πάτημα αντιπάλου του στον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και εν συνέχεια ακολούθησε θεραπεία σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής, που θα επιστρέψει στον Βόλο τη Δευτέρα, ελπίζει να τα καταφέρει και να είναι έτοιμος, κάτι που προϋποθέτει να μη νιώθει πόνο και να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον τρέξιμο μέχρι την Τετάρτη. Τη Δευτέρα θα κάνει κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης και θα προσπαθήσει να τρέξει ελαφρώς και από κει και πέρα θέλει και ο ίδιος πάρα πολύ να αγωνιστεί και θα κάνει τα πάντα.

Μην ξεχνάμε ότι ο Καρτσαμπάς, που αποκτήθηκε για βασικός στο κέντρο της άμυνας, ήταν πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όταν ήρθε, και ίσως να μην είναι απόλυτα έτοιμος στο άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν ως λύσεις οι Βέργος και Λάιος, που οι φυσικές τους θέσεις είναι άλλες (αμυντικός χαφ και πλάγιος μπακ). 

Τέλος, ρεπό θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή. 

Last modified onSaturday, 23 September 2017 01:27