noodles volos banner

Πρόταση σε τέσσερις ομάδες Β’ Εθνικής για φιλικό από τη Νίκη

Στην προσπάθεια να κλείσουν ένα δυνατό φιλικό με ομάδα Β’ Εθνικής αποδύθηκαν οι ιθύνοντες της Νίκης Β., κάνοντας πρόταση σε τέσσερις ομάδες Football League. Πάντως η προσπάθεια δε στέφθηκε από επιτυχία και θα συνεχιστεί πολύ πιθανόν και την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, πρόταση έγινε σε Α.Ο. Τρικάλων, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας.

Η διοίκηση της Νίκης ήταν διατεθειμένη βεβαίως να κάνει και τα έξοδα μετακίνησης, όπως είθισται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ενώ για την περίπτωση της Δόξας Δράμας, που ήθελε να έρθει στον Βόλο, δε βρέθηκε ξενοδοχείο (λόγω και της Ανάβασης Πορταριάς), τη στιγμή που οι Δραμινοί δεν επιθυμούσαν με τίποτα να έρθουν αυθημερόν κι αυτό είναι λογικό λόγω της απόστασης.

Αναμφίβολα στη Νίκη θα ήθελαν να κάνουν την πρόβα-τζενεράλε για  το πρωτάθλημα και η διοίκηση να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της, ειδικά αν είχε κλειστεί κάποιο φιλικό με τα Τρίκαλα ή τη Δόξα, που έχουν εμπορικό όνομα και δυνατά ρόστερ.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται πλέον το ενδεχόμενο, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να γίνει το ματς Κυπέλλου με την Αγχίαλο ένα μήνα πιο μπροστά (η Αγχίαλος ήθελε όλες τις εισπράξεις από τα εισιτήρια), να πάνε οι κυανόλευκοι στην έναρξη του πρωταθλήματος με τελευταίο τεστ αυτό με τον Πρωτεσίλαο για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, στο οποίο κατέβηκε με 15 παίκτες και χωρίς τους τρεις ξένους της.

Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν αλλάξει κάτι και μείνει χωρίς κάποιο αγώνα το Σαββατοκύριακο, η Νίκη θα έχει δοκιμάσει για τελευταία φορά τη θεωρητικά βασική της ενδεκάδα 18 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς το ματς με τον Μακεδονικό, που αποτελεί το τελευταίο φιλικό των Βολιωτών, ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου.

Κατά τα άλλα, στο νικιώτικο στρατόπεδο σχολίαζαν σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα ότι η ομάδα πρέπει να πάει οπωσδήποτε με το 5Χ5 μέχρι το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλος την 6η αγωνιστική, αλλά βεβαίως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι κυανόλευκοι να κάνουν τρία διπλά σε Προάστιο Καρδίτσας κόντρα στα Σέλλανα, καθώς και σε Θήβα και Μαρτίνο απέναντι στον Οπούντιο μέσα σε τέσσερις μέρες με δύο σχετικά μακρινά ταξίδια, αφού τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στις 18 και στις 22 Οκτώβρη. Βέβαια μέχρι τότε υπάρχουν και δύο ματς έδρας με Ρήγα Φεραίο στο άνοιγμα της αυλαίας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων την τρίτη αγωνιστική.

Το ρεπό της Νίκης είναι την ένατη αγωνιστική και πριν απ’ αυτό υπάρχουν οι δοκιμασίες με Αμβρυσσέα στο Δίστομο και με φιλοξενούμενο τον Ολυμπιακό Β. στο Πανθεσσαλικό. Στο φινάλε του πρώτου γύρου, στον οποίον λόγω της μικρής διάρκειας του πρωταθλήματος θα έχουν κριθεί πολλά, η Νίκη έχει ευνοϊκό πρόγραμμα με τρία ματς στο Πανθεσσαλικό με Γ.Σ. Αλμυρού, Βελούχι και Αστέρα Ιτέας, ενώ υπάρχει και την προτελευταία αγωνιστική η δοκιμασία στο Νεοχώρι Τρικάλων με τον Διγενή, τον οποίον αντιμετώπισε σε φιλικό στην Κερασιά.

 

 

Last modified onWednesday, 20 September 2017 23:29