noodles volos banner

Πρώτο επίσημο ματς για τον Ολυμπιακό Β. με Αστέρα

Με παίκτες που έρχονται από τον πάγκο ως δεύτερες λύσεις θα παραταχθεί κατά μεγάλο βαθμό σήμερα ο Ολυμπιακός Β. Με παίκτες που έρχονται από τον πάγκο ως δεύτερες λύσεις θα παραταχθεί κατά μεγάλο βαθμό σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Με πρώτο μέλημα να μην υπάρχουν τραυματισμοί ο Ολυμπιακός Β. φιλοξενείται σήμερα στις 16.30 στον Ριζόμυλο από τον Αστέρα για τη φάση των 32 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από δύο χρόνια που ήταν ανενεργοί και θέλουν να δώσουν εορταστικό χαρακτήρα στο σημερινό παιχνίδι, που θα είναι γι’ αυτούς το πρώτο επίσημο μετά από το 2015 και μάλιστα κόντρα σε μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του νομού, την οποία ξανασυναντούν μετά από 11 χρόνια (στο πλαίσιο της Δ’ Εθνικής τότε). Παράλληλα, το σημερινό θα είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος και για τους ερυθρόλευκους.

Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν υποσχεθεί ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για το γήπεδο, που αποτελεί την κυριότερη ανησυχία για τον Μιχάλη Ζιώγα. Ο 55χρονος τεχνικός έχει ιδία αντίληψη για τον αγωνιστικό του χώρο, αφού πήγε και τον είδε μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε και θεωρεί ότι υπάρχουν σημεία που εγκυμονούν κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές. Έτσι λοιπόν, βασικός στόχος, εκτός φυσικά από μία εύκολη πρόκριση, που απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο θα πρέπει θεωρείται δεδομένη, είναι να τελειώσει το ματς και να είναι όλοι οι παίκτες του υγιείς.

Οι πληροφορίες λένε ότι η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές, που έρχονται ως λύσεις από τον πάγκο κι έτσι ο σημερινός αγώνας θα είναι ακόμη ένα τεστ προετοιμασίας για τις θεωρούμενες ως ρεζέρβες. Εξάλλου, ο κ. Ζιώγας δε θέλει με τίποτα να διακινδυνεύσει τη σωματική ακεραιότητα των βασικών, καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της Γ’ Εθνικής, αλλά βέβαια θα ζητήσει και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που θα κληθούν να αγωνιστούν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς όλοι χρειάζονται στις αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής.

Πάντως, το ρόστερ του Ολυμπιακού Β. αυτή τη στιγμή αριθμεί 30 παίκτες και μόνο ο Ευθυμιάδης δεν μπορεί να υπολογίζεται για σήμερα λόγω στρατιωτικής θητείας, ο οποίος παρεμπιπτόντως ακούγεται ότι θα έρθει γρήγορα σε μονάδα στον Βόλο.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει κατασταλάξει σ’ αυτούς που θα ξεκινήσουν, ενώ να σημειωθεί ότι στην αποστολή, η οποία δεν ανακοινώθηκε από το επίσημο σάιτ, θα μετέχουν όλοι οι παίκτες, απλώς οι περισσότεροι βασικοί θα την ακολουθήσουν, προκειμένου να δουν μόνο το ματς.

Φυσικά, όσο αδύναμος και να είναι ο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να παρουσιαστεί σοβαρός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ώστε να τελειώσει από νωρίς την πρόκριση, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον νικητή του ζευγαριού Γ.Σ. Αλμυρού-Ν.Π.Σ. Βόλος.