noodles volos banner

Πόρτα-πόρτα προώθηση των διαρκείας της Νίκης Β.

Κλιμάκιο της Νίκης Βόλου με επικεφαλής τον Στέλιο Κολόζο θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα μία προσπάθεια προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα σε μαγαζιά της Νέας Ιωνίας σε πρώτη φάση, ενώ κάθε μέρα θα επισκέπτονται και διαφορετικά σημεία του Βόλου. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι αφενός να αυξηθεί η κυκλοφορία των καρτών διαρκείας και κατ’ επέκταση των εσόδων και αφετέρου να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους που βάζουν χρήματα και αποτελούν τους αιμοδότες της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής τα έσοδα από τα διαρκείας είναι περίπου στο 1/3 σε σχέση με πέρσι, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου σκοπεύουν να απευθυνθούν και σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις σιγά-σιγά. 

Από κει και πέρα αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ η Νίκη θα παρουσιάσει τις επίσημες εμφανίσεις της και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ERGON SHOWGROUND Event Hall, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Η είσοδος με μπύρα είναι στα 5€. Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι και από κοντά τις τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας , αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη Νίκη Βόλου από τη εταιρία CAP , ενώ δύο απ’ αυτούς θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση μια από τις επίσημες εμφανίσεις της επιλογής τους».

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, αλλά και το τεχνικό τιμ προσκαλούν στην εκδήλωση τους φιλάθλους και για έναν άλλο λόγο, καθώς θα υπάρξει άμεση γνωριμία του κόσμου με τους παίκτες, αφού όποιος θέλει θα μπορεί να συζητήσει μαζί τους. Παρόντες θα είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Φάτσης, οι οποίοι θα μιλήσουν στους παρευρισκόμενους.

 Θετικό πρόσημο από την εμφάνιση κόντρα στον Μακεδονικό

Το γεγονός ότι η άμυνα της Νίκης «τρώει» φάσεις από το πουθενά και χωρίς να έχει προηγηθεί μεγάλη πίεση και πως οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να «τελειώσουν» τον Μακεδονικό στο πρώτο μέρος, όπου η υπεροχή τους ήταν καταλυτική, είναι τα δύο βασικά συμπεράσματα από το φιλικό 1-1 με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία την Τετάρτη (13/9).

Η ομάδα των Μπούις-Ξηροφώτου έκαναν σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν μπορούσαν να βάλουν με τίποτα την μπάλα στα δίχτυα μέχρι το 44’, όταν ο Σούσκιν έλυσε το γόρδιο δεσμό. Ποδόσφαιρο όμως δεν είναι μόνο η παραγωγή φάσεων, αλλά και αποτελεσματικότητα και η Νίκη πρέπει να έχει κι αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι της, για να μην αδικεί τον εαυτό της, αφού ένα ματς που έπρεπε να είναι 0-4 στο ημίχρονο, ήταν μόνο 0-1. Πάντως, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ποδοσφαιριστές πείσμωσαν από την εμφάνιση στο πρώτο μέρος και την ήττα από τον Γ.Σ. Αλμυρού και είχαν τρομερή απόδοση, από την οποία έλειπαν μόνο τα γκολ.

Η Νίκη σκοπεύει να δώσει ένα ακόμη φιλικό το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, αφού αυτό το Σάββατο υπάρχει στις 16.30 στο Πανθεσσαλικό ο μονός αγώνας με τον Πρωτεσίλαο για τη φάση των 32 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ενώ από δω και πέρα αρχίζει σταδιακά η διαδικασία φρεσκαρίσματος, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη εκεί που πρέπει, δηλαδή στο πρωτάθλημα.