noodles volos banner

Από τον εφησυχασμό στην εγρήγορση θέλουν να περάσουν στη Νίκη

Το φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού ανήκει στο παρελθόν, αλλά η ήττα και η εμφάνιση του πρώτου μέρους για τη Νίκη λειτούργησε αρνητικά στο επίπεδο των εντυπώσεων, ενώ πίκρανε και τους φιλάθλους.

Αυτές τις αρνητικές εντυπώσεις θέλει να διασκεδάσει η ομάδα των Μπούις-Ξηροφώτου κόντρα στον Μακεδονικό αύριο στις 17.30 στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού. Παράλληλα, οι ίδιοι οι παίκτες έχουν το κίνητρο να σταματήσουν εν τη γενέσει της την αμφισβήτηση που δημιουργήθηκε προς τα πρόσωπά τους, μετά την πρώτη ουσιαστικά ήττα, εφόσον στο 1-4 από τον Πύρασο χρησιμοποιήθηκαν ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών.

Στη Νίκη είχε δημιουργηθεί ένας εφησυχασμός σε όλα τα επίπεδα, και αγωνιστικά και διοικητικά, και πλέον το καμπανάκι που χτύπησε από το κακό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα βοηθήσει άπαντες, να καταλάβουν ότι χρειάζεται μεγαλύτερη εγρήγορση και καμία χαλάρωση, αφού το πρωτάθλημα πλησιάζει κι εκεί δε συγχωρείται τίποτα.

Περίπου τρεις βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η Νίκη φαίνεται πως έχει αρκετά προβλήματα να λύσει. Το μεγαλύτερο θέμα υπάρχει στα μετόπισθεν, όπου είναι εμφανής η έλλειψη τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, κάτι που αποδείχτηκε και στον αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Η θέση της διοίκησης είναι ότι πρέπει να αποκτηθεί ένας και καλός έμπειρος στόπερ που θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, στη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμη χρόνος και πως δε χρειάζεται να βιαστούν, αφού θα υπάρξουν ευκαιρίες με ελεύθερους παίκτες. Από την άλλη όμως υπάρχει και η άποψη που λέει ότι ο παίκτης πρέπει να έρθει σύντομα, για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μάθει τους συμπαίκτες του. Βέβαια, αφήνουν ένα παραθυράκι και για δεύτερο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι φέρελπις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αρνητική εντύπωση προκάλεσε στους διοικούντες της Νίκης η ηλεκτρονική κλήρωση της ΕΠΣΘ στο Κύπελλο, εκφράζοντας σε προσωπικές τους συζητήσεις κάποιες ενστάσεις για τη διαδικασία, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας ομολογούν ότι θα προτιμούσαν μία πιο δύσκολη κλήρωση, ώστε το ματς του Κυπέλλου να λειτουργήσει ως ένα δυνατό φιλικό.

Θυμίζουμε ότι βάσει των διασταυρώσεων, οι πιο δύσκολες ομάδες που μπορεί θεωρητικά να συναντήσει η Νίκη μέχρι τον τελικό είναι είτε η Σκιάθος είτε ο Θησέας, ενώ τις άλλες ομάδες της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική μπορεί να τις συναντήσει μόνο στον τελικό. Μάλιστα εκτός από τη φάση των 16, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Αγχίαλος-Άνθιμος Γαζής, στους οκτώ και στους τέσσερις η Νίκη, όπως και στην πρώτη φάση με τον Πρωτεσίλαο, θα είναι γηπεδούχος. Πάντως το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που δεν ενδιαφέρει και πολύ τους κυανόλευκους.

 

Last modified onTuesday, 12 September 2017 20:44