Logo
Print this page

Φιλικό με τον Σαρακηνό την Τετάρτη για τον Ολυμπιακό Β.

Νέο φιλικό με τον Σαρακηνό θα δώσει ο Ολυμπιακός Β. την  Τετάρτη στις 16.30 στο Πανθεσσαλικό. Η ανακοίνωση: "Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Σαρακηνού. Η εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Θα υπάρχει προαιρετική οικονομική ενίσχυση για τον Σύλλογό μας,  της τάξης των 5 ευρώ".

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ο Δημήτρης Πέγιος

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι υπεύθυνος Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού Τμήματος είναι πλέον ο Δημήτρης Πέγιος, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι είναι σίγουρο πως με τις γνώσεις του, την εμπειρία του αλλά και την αγάπη του προς τον Σύλλογο θα βοηθήσει τα μέγιστα αυτή τη χρονιά.

Ικανοποίηση για το φιλικό με τον Αιγινιακό

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Ολυμπιακός Β. στο φιλικό με τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Το τελικό 1-3 και η εμφάνιση του δευτέρου μέρους, κατά το οποίο οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο 45λεπτο (είχε επιτευχθεί με τέρμα του Παπαδόπουλου στο 41'), έδειξαν ότι η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έχει μεγάλες δυνατότητες και πως μπορεί να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει. Βέβαια, κανείς δεν παραγνωρίζει πως στο πρώτο μέρος, που η ομάδα της Πιερίας έπαιξε με τη βασική της ενδεκάδα, ήταν ανώτερη και σίγουρα η τεχνική ηγεσία έχει πράγματα να βελτιώσει απ’ αυτό το διάστημα.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Β. ήταν εξαιρετικός και έφτασε σε τρία γκολ, ενώ είχε κι άλλη μία μεγάλη φάση με τον Σέττο. Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη με το μέρος τους στο 67’, όταν ο Κουλιμπαλί έφτασε μία ανάσα από το 2-0, αλλά στη συνέχεια ήταν καθηλωτικοί και σκοράροντας στο 71’ και το 85’ με τον Βαρούχα και στις καθυστερήσεις με τον Καράμπελα, πανηγύρισαν μία σημαντική φιλική νίκη. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο Μιχάλης Ζιώγας έκανε δέκα αλλαγές, αλλά οι οκτώ ήταν από το 73’ και μετά και οι δύο μάλιστα ήταν διπλές, αφού αντικαταστάθηκε παίκτης που είχε περάσει ως αλλαγή. Έτσι λοιπόν φάνηκε ότι ήθελε παρά τις απουσίες των Ανδρέα Κόκα, Ευθυμιάδη, Νόνη (απουσίασε λόγω κοινωνικής υποχρέωσης), Σκανδάλη να δοκιμάσει ένα σχήμα για πολλή ώρα, ώστε οι παίκτες να βρουν ρυθμό ενόψει πρωταθλήματος, το οποίο τελικά θα αργήσει κι άλλο και θα αρχίσει την 1η Οκτώβρη. 

Last modified onMonday, 11 September 2017 16:27
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]