noodles volos banner

Την περιμένει διπλή υποχρέωση πριν το πρώτο επίσημο ματς

Τον δέκατο αισίως φιλικό αγώνα θα δώσει αύριο Κυριακή στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου, που υποδέχεται τον Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ την επόμενη Τετάρτη πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό στο δεύτερο μετά την Ελασσόνα τεστ εκτός Μαγνησίας.

Αυτά τα δύο ματς θα είναι τα τελευταία πριν το πρώτο επίσημο το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, ενώ ίσως είναι τα τελευταία και ενόψει πρωταθλήματος, αν τελικά αυτό ξεκινήσει στις 24 του μηνός.

Αναμφίβολα το παιχνίδι κόντρα στον Αλμυρό αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το συγκρότημα των Μπούις-Ξηροφώτου θέλει να δείξει, καθώς πλησιάζουμε προς την έναρξη της Γ’ Εθνικής, ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της φετινής τρίτης κατηγορίας απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος, αν και νεοφώτιστος, ενισχύθηκε πολύ, και θα κατέβει στο πρωτάθλημα με μεγάλες αξιώσεις, επιθυμώντας κι αυτός να στείλει το δικό του μήνυμα για τις δυνατότητές του και ότι δεν τον συνοδεύουν αδίκως μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο του.

Σίγουρα, όσο κι αν το ματς είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, επειδή πρόκειται για ένα μαγνησιώτικο φιλικό ντέρμπι, το τελικό σκορ θα μετρήσει πολύ στο επίπεδο των εντυπώσεων.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλοξενούμενους γι’ αυτό τον αγώνα, καθώς θα πάρουν 200 εισιτήρια, ενώ αναμένεται και οι φίλοι των γηπεδούχων να δώσουν δυναμικότερο παρών σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η πρώτη ήττα για τη Νίκη στα φιλικά από τον Πύρασο με 1-4 σε αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα δε λήφθηκε σοβαρά υπόψη, καθώς ήταν μία δοκιμασία για τους πιτσιρικάδες, με τους εννιά από τους 15 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν να είναι από τους Νέους Αθλητές. Επίσης, δεν αγωνίστηκαν συνολικά 15 παίκτες, κάτι που ήταν εύλογο, αφού θα ακολουθούσαν δύο δυνατά φιλικά μέσα σε λίγες μέρες και θα ήταν εκτός λογικής να χρησιμοποιηθούν όσοι θεωρούνται εν δυνάμει βασικοί.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού του Λάκη Μπακάλη από την πλευρά του είναι ομάδα που της ταιριάζει να παίζει στο ανοιχτό γήπεδο και έχει σκοπό να “ανεβάσει” τους φιλάθλους της με μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα, μετά το 2-1 με τον Πρωτεσίλαο, που προκάλεσε κάποιες μουρμούρες για την αναποτελεσματικότητα των παικτών.

Ξεχωριστή σημασία στον φιλικό αγώνα έχει και το γεγονός ότι ένας δηλωμένος Νικιώτης και πρώην βασικός χρηματοδότης της ομάδας τη σεζόν 2015-16, είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας του Γ.Σ. Αλμυρού. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Βούλγαρη, που πλέον διοικεί τον Γυμναστικό και θα έρθει για πρώτη φορά, έστω και ανεπίσημα, με τη Νίκη.

 Θυμίζουμε ότι η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι ελεύθερη.