noodles volos banner

Λούγκος και Μέμος έχουν αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού Β.

Σε όλα τα φιλικά έχει παίξει ο Μέμος Σε όλα τα φιλικά έχει παίξει ο Μέμος

Ο Λαρισαίος προπονητής του Ολυμπιακού Β., Μιχάλης Ζιώγας, σίγουρα έχει μία αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες του, αφού τους έχει δει μέχρι στιγμής, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, και σε οκτώ φιλικά και ασφαλώς έχει δείξει και ο ίδιος κάποιες προτιμήσεις του για το βασικό σχήμα.Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Β. μέχρι στιγμής έχει παίξει με Παγασητικό (10-0), Πηλέα (6-1), με Βελούχι (3-0), Νίκη (1-1), Καλλιθέα (1-0), Ρήγα Φεραίο (0-0) στο Βελεστίνο, Τοξότη (2-0) και Γουάντι Βέγκλα (1-2) στο Καρπενήσι. 

Από τους τερματοφύλακες στους παραπάνω αγώνες πέντε συμμετοχές είχε ο Καραγκιολίδης, πέντε ο Κούτσικος και τέσσερις ο νεαρός Κωνσταντίνου (συμπεριλαμβανομένης αυτής στο πρώτο φιλικό, που κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Παγασητικού).

Από τους παίκτες που αποτελούν την αμυντική γραμμή, σε έξι ματς αγωνίστηκε ο Γελαδάρης, επτά ο Καραμπάς, όσα και Αγγελής (που δεν έπαιξε με τον Ρήγα Φεραίο και μπήκε ως αλλαγή στο τέλος με Νίκη και Καλλιθέα), έξι ο Δήμος Κόκας, τρία ο αδερφός του Ανδρέας λόγω τραυματισμού με το Βελούχι, έξι ο Κραγιόπουλος και η έκπληξη της προετοιμασίας Παπαϊωάννου (ο νεαρός Βολιώτης δεν έπαιξε με Νίκη και Τοξότη), επτά ο Νόνης, τέσσερα ο Χατζόγλου (εκτός από το 90λεπτο με τον Τοξότη, τις υπόλοιπες φορές ως αλλαγή προς το τέλος των αγώνων) και πέντε ο Πατσής (με Πηλέα και Τοξότη στη βασική ενδεκάδα).

Στους μέσους ο Τόσκας έχει κάνει το 7 στα 8 και μόνο με την Καλλιθέα δεν ξεκίνησε βασικός. Ίδιο «ποσοστό» έχει και ο Βασίλιεβιτς, που δεν έπαιξε, όπως και ο Τόσκας, μόνο με τον Τοξότη.

Ο Λούγκος είναι ένας από τους δύο ερυθρόλευκους, που έχει αγωνιστεί και στα οκτώ φιλικά, έστω και αν με Νίκη, Ρήγα Φεραίο και Βελούχι πέρασε στο γήπεδο μετά το 65’. Ο άλλος είναι ο Μέμος, που πέραν των δύο πρώτων φιλικών, που χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες και δεν υπήρχαν βασικοί και αναπληρωματικοί, στα υπόλοιπα έξι ήρθε τρεις φορές από τον πάγκο.

Ο Ευθυμιάδης έχει επτά συμμετοχές στα φιλικά, έξι ο Καράμπελας, που δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα εύκολα ματς με Παγασητικό και Πηλέα, και οι Καρβούνης (δεν αγωνίστηκε με Ρήγα, Νίκη και Βελούχι), Θέος (δεν έπαιξε στα τρία τελευταία λόγω τραυματισμού), Βαρούχας πέντε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους φορ, ο Σέττος έδωσε το παρών σε πέντε αναμετρήσεις, ο Σεχολάρι σε επτά, όσες και ο Αλαμάνης με τη διαφορά ότι ο πρώην παίκτης του Πιερικού ανήκει στους ενδεκαδάτους, ενώ ο δεύτερος έρχεται ως λύση από τον πάγκο. Φυσικά, τις ευκαιρίες τους έχουν πάρει οι πιτσιρικάδες οι νεαροί Φραγκογιάννης, Πολυχρονιάδης, Ζάχος και Θεοδωρόπουλος.