noodles volos banner

Αήττητη η Νίκη στα φιλικά, 9 φορές σκόραρε ο Τζιώρας

Ενώ την Τετάρτη (6/9) η Νίκη υποδέχεται τον Πύρασο στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, μέχρι στιγμής η ομάδα των Μπούις-Ξηροφώτου έχει δώσει οκτώ  φιλικά, χωρίς να έχει ηττηθεί σε κανένα απ’ αυτά, έχοντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ μόνο μία φορά δεν κατόρθωσε να σκοράρει κι αυτό ήταν στο ματς με την Ελασσόνα στις 11 Αυγούστου, όπου είχαν χαθεί για τους Βολιώτες πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και γενικότερα ήταν ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο η προετοιμασία, ενώ είχαν γίνει δοκιμές παικτών, όπως του Σιάτρα και του Βασίλιεβιτς.

Σε ό,τι αφορά την παραγωγικότητα στα τεστ προετοιμασίας, σε ένα ματς, που ήταν καθαρά για ξεμούδιασμα, αυτό με τον Παγασητικό, η Νίκη πέτυχε 15 γκολ, και σε έξι, εφόσον ήταν άσφαιρη στον μοναδικό αγώνα εκτός Μαγνησίας με την Ελασσόνα, άλλα 17, σύνολο δηλαδή 32.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στα τεστ προετοιμασίας για τη Νίκη ήταν τα εξής:

9/8 Νίκη Β.-Σαρακηνός 6-2 (βοηθητικό Πανθεσσαλικού)

11/8 Ελασσόνα-Νίκη Β. 0-0

14/8 Νίκη-Παγασητικός 15-0

17/8 Νίκη Β.-Παναιγιάλειος 2-1

20/8 Νίκη Β.-Διγενής Νεοχωρίου 1-1 (Κερασιά)

23/8 Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β. 1-1

26/8 Ρήγας Φεραίος-Νίκη Β. 1-2

3/9 Νίκη Β.-Α.Ε. Λεονταρίου 5-0

Οι σκόρερ των φιλικών

Σ’ αυτά τα παιχνίδια έχει σκοράρει ο Τζιώρας 9 φορές (δύο με Παναιγιάλειο και Ρήγα Φεραίο, μία με Λεοντάρι και τέσσερις με Παγασητικό), 4 ο Γιάκοβλεφ (τρεις με Σαρακηνό και μία με Λεοντάρι), 4 ο Γαρυφαλλόπουλος (δύο με Σαρακηνό και δύο με Παγασητικό), 4 ο Βουρδάκης (όλα τα γκολ με Παγασητικό), 2 ο Ιορδανίδης (με Διγενή Νεοχωρίου και Ολυμπιακό Β.), 2 ο Σούσκιν (με Σαρακηνό και Λεοντάρι) και από μία οι Ντόλγκι-Γενιτσαρίδης με Α.Ε. Λεονταρίου καθώς και οι Σιώμος, Κουκουτής, Ματθαίου, Φλώρος και Λάιος με τον Παγασητικό.

Αναζητούν έμπειρο στόπερ για κλείσιμο του ρόστερ

Να σημειωθεί, τέλος, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ότι οι προσπάθειες των διοικούντων στρέφονται στην απόκτηση ενός κλασικού στόπερ με εμπειρία και με την προσθήκη αυτή πολύ πιθανόν να κλείσει και το ρόστερ.