noodles volos banner

Με πολλά αμυντικά κενά ο Ρήγας, έχασε 6-3 από τον Διγενή

Παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά κενά, ο Ρήγας Φεραίος συνετρίβη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Οιχαλίας Τρικάλων από τον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική Διγενή Νεοχωρίου του Θάνου Θεοδώρου με 6-3, μία ήττα που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό, αλλά και έρχεται σε μία στιγμή, που πολλά μπορούν να διορθωθούν, αφού απομένουν τουλάχιστον τρεις βδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΟΙ Βελεστινιώτες προηγήθηκαν στο 2’ με κεφαλιά του Αλεξίου από κοντά έπειτα από λάθος του Ζαφείρη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε τετ-α-τετ του Τσικρικά στο 9’, γκολ που συνοδεύτηκε από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

Πολύ γρήγορα έγινε η ανατροπή, καθώς στο 12’ ο Σκόνδρας με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 2-1, αλλά στο 22’ με απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Σπαθή ήρθε η ισοφάριση σε 2-2.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν το ισόπαλο 3-3, αφού μέχρι την ανάπαυλα μπήκαν άλλα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Στο 39΄σκόραρε για τον Ρήγα μετά από γέμισμα του Χατζηαθανασίου ο Καρακώστας, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του τερματοφύλακα Ζαφείρη και αμυντικού των γηπεδούχων, ενώ στο 43’ ο Γούτσιος με πλασέ μετά από φάουλ του Νασιακόπουλου σημείωσε το 3-3.

Στο 49’ ο Διγενής ανέκτησε το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Τσικρικά με κοντινό δεξί πλασέ, ενώ στο 55’ ο Κατσιαμάνης σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 5-3. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Τρικαλινούς έβαλε στο 87’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Κατσιαμάνης μετά από ωραίο ξεμαρκάρισμα και τεχνικό πλασέ. Τέλος, δοκάρι για τον Ρήγα Φεραίο είχε ο Τζέκα στο 89’ με κεφαλιά.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ζαφείρης (46' Σταμέλος), Τζέλης, Γκαγκαστάθης (46' Κατσιαμάνης), Μακρής (65' Νικόλαρος), Γούτσιος, Μπασιάκας, Σκόνδρας, Γιαννούλας, Νασιακόπουλος, Αμπαδιωτάκης (65' Γιώτας), Τσικρικάς (78' Βλησσάρης)

 ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης (60' Τσουμπέκος), Σπαθής (60' Λάμπρου), Γκάγκας, Μπόρας (54' Καρλιάμπας), Χατζηαθανασίου (60' Ράπτης), Αλεξίου, Παπαγεωργίου (39' Χατζησταμάτης), Τσιώλης (79' Μπομπότης), Γεωργατζής (69' Καναβός), Καρακώστας (65' Χύσα), Τζοβάρας (65' Τζέκα)

Last modified onSunday, 03 September 2017 10:38