noodles volos banner

Τεσσάρα στον ΠΑΟΚ ο Ν.Π.Σ. Βόλος

Μπορεί να ήρθε με ελλείψεις, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Επομένως το 4-2 του Ν.Π.Σ. Βόλος σε φιλικό αγώνα στο ΕΑΚ (τα έσοδα πήγαν σε Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ και ΦΛΟΓΑ), έκανε αίσθηση.

Στον δικέφαλο του Βορρά μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που ο προπονητής του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει δει να αγωνίζονται, στις τρεις βδομάδες που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, και τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20, αλλά αυτό δε μειώνει την καλή εμφάνιση και τη νίκη του Ν.Π.Σ Βόλος, αφού στην ενδεκάδα και στις αλλαγές των φιλοξενούμενων υπήρχαν αρκετοί έμπειροι παίκτες. Στον Βόλο πάντως δεν ήρθαν ποδοσφαιριστές, όπως οι Ρέι, Μάτος, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Κρέσπο, Λημνιός, Κουλούρης.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ν.Π.Σ. Βόλος εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που άφηνε ο ΠΑΟΚ κάτω από τη μεσαία γραμμή και σε δυο από τις τρεις αντεπιθέσεις κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν συχνή παρουσία στην περιοχή του Βόλου, αλλά κακές επιλογές στο τελείωμα των φάσεων που δημιούργησαν.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν το 3-1 χάρη στα τέρματα των Ηλιόπουλου στο 13’ με φοβερό τακουνάκι μετά από ασίστ του Μάντζη, Πίτου Γκαρσία στο 17’ με πέναλτι που κέρδισε ο Πέντα από τον Κωνσταντινίδη σε κόντρα επίθεση, Ελ Καντουρί στο 20’ με αριστερό γωνιακό πλασέ έπειτα από πάσα του Μπίσεσβαρ και Μάντζη στο 37’ μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή (οι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ) και εύστοχο τελείωμα στο τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν οι φάσεις του πρώτου, αλλά σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, με τα οποία διαμορφώθηκε το 4-2. Αρχικά ο νεαρός Γκαργκαλατζίδης μείωσε σε 3-2 στο 77’, βγαίνοντας στο τετ-α-τετ μετά την πάσα του Πέλκα, και στο 89’ ο Δεμηρτζόγλου  βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

Ν.Π.Σ. Βόλος: Πατσογιώργος, Ντεντάκης, Ηλιάδης, Δημόπουλος, Καλαμίδας (53′ Δημηνάς), Πιαστόπουλος, Καμπαγιέρο (85′ Ζέρης), Πέντα (68′ Μηλιώτης), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Κυπαρίσσης), Μάντζης (61′ Δεμηρτζόγλου)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (46′ Σιαμπάνης), Λέοβατς (46′ Λεβέκ), Μαλεζάς (46′ Βαρέλα), Πούγγουρας , Κωνσταντινίδης, Κάνιας, Ελ Καντουρί (67′ Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46′ Κάτσε), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σταθόπουλος (55′ Γκαργκαλατζίδης)

Last modified onSunday, 03 September 2017 12:12