noodles volos banner

Ανέλαβε να ξεβρομίσει τον Βόλο ο διευθυντής του ΝΠΣ Βόλος!

  • Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα η πρόσληψη του Άκη Πέτρου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δ. Βόλου

Την υπόσχεση που έδωσε στις αρχές του καλοκαιρού να ξεβρομίσει την πόλη του Βόλου (μεταξύ άλλων και ποδοσφαιρικά) φαίνεται πως θέλησε να τηρήσει ο κολλητός φίλος και στενός συνεργάτης του σε αργία Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου Άκης Πέτρου, ο οποίος προσλήφθηκε με δίμηνη σύμβαση στην υπηρεσία καθαριότητας για να εργαστεί ως οδοκαθαριστής. Με μια απόφαση που προκαλεί τους χιλιάδες άνεργους πολίτες του Βόλου οι οποίοι πιστεύουν ότι ανταγωνίζονται μεταξύ τους επί ίσοις όροις προκειμένου να βρουν έστω μια προσωρινή θέση εργασίας, ο ασκών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, μεταξύ των 26 υπαλλήλων που προσέλαβε στην υπηρεσία καθαριότητας συμπεριέλαβε και τον επιχειρηματία και τεχνικό διευθυντή της ομάδας ΝΠΣ Βόλος.

Με την υπ’ αριθμόν 45910/6-6-2017 (ΑΔΑ: ΩΣΜ8Ω96-Τ06) απόφαση του Θάνου Θεοδώρου ο Πέτρου Σταμούλης του Σπυρίδωνος προσελήφθη ως Εργάτης Καθαριότητας ΥΕ για να απασχοληθεί από τις 6/6/2017 έως 5/8/2017. Λίγες μέρες πριν την πρόσληψή του μάλιστα, απαντώντας σε επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο για την ενασχόλησή του με τα διοικητικά της ομάδας ΝΠΣ Βόλος, απαντούσε λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα να ξεβρομίσει αυτή η πόλη και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα». Είναι αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός ότι ο κ. Πέτρου έχοντας επωμιστεί την ευθύνη να στήσει μια ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα στη Γ’ Εθνική κάνοντας μεταγραφές κλπ είχε το σθένος να εργάζεται τις πρώτες πρωινές ώρες για να παραμένει η πόλη καθαρή, ενώ παράλληλα διοικούσε και την δική του επιχείρηση. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Άκης Πέτρου ήταν και υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» στην εκλογική περιφέρεια της Νέας Ιωνίας χωρίς να καταφέρει όμως να εκλεγεί, ενώ έχει διοριστεί επίσης από τον Δήμου Βόλου στο διοικητικό συμβούλιο του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Ενδιαφέρον θα έχει βέβαια να πιστοποιηθεί από την πλευρά του Δήμου Βόλου ότι ο εν λόγω εργαζόμενος όντως εργάστηκε στην υπηρεσία καθαριότητας για τα συγκεκριμένα διαστήματα και εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, κάτι που από την πλευρά μας επ’ ουδενί δεν αμφισβητείται.
Να σημειωθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίζεται στο ΓΕΜΗ ως συνέταιρος σε επιχείρηση εστίασης, ενώ η σύζυγός του είναι συνέταιρος με την σύζυγο του σε αργία δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, Εύη Δαμιανάκη σε επιχείρηση κομμωτηρίου.

Last modified onWednesday, 30 August 2017 14:49