noodles volos banner

Έναρξη προπονήσεων για την ακαδημία της Νίκης τη Δευτέρα 4/9

Την έναρξη προπονήσεων για την ακαδημία της Νίκης τη Δευτέρα 4/9 στις 18.30 στο Π. Μαγουλάς ανακοίνωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου. Αναλυτικά:

"Μετά τη μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Michel Bruyninckx και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη  Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με τη γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών της ομάδας μας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ.Fangio Buyse.

 Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο  να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου.

Καλούμε τα νέα παιδιά και τους γονείς να έρθουν στην μεγάλη μας οικογένεια από την Δευτέρα, να γνωριστούν με τους έμπειρους προπονητές μας, να λάβουν μέρος σε 2-3 προπονήσεις και αν επιθυμούν κατόπιν να εγγραφούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924".