noodles volos banner

Πέρασε από συνέντευξη στο προξενείο ο Σούσκιν, τη Δευτέρα οι Ουκρανοί

Ο Ρώσος Σούσκιν πέρασε σήμερα νωρίς το μεσημέρι από μία διαδικασία συνέντευξης στο προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα, όπως απαιτείται, και αναμενόταν να μην έχει πρόβλημα, παίρνοντας την επίσημη έγκριση, για να έρθει στη χώρα μας.

Σε ό,τι αφορά τους Ουκρανούς Ντόλγκι και Γιάκοβλεφ, θα περάσουν από ανάλογη διαδικασία, που είναι η καθοριστική, τη Δευτέρα, αφού η Νίκη έπεσε πάνω στη δυσμενή συγκυρία να είναι κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες του ουκρανικού κράτους τις τελευταίες μέρες.

Το θέμα για τους τρεις ποδοσφαιριστές και ειδικά για τους Ουκρανούς είναι οι πιεστικές ημερομηνίες, γιατί δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα και ορίζεται ότι η προθεσμία απόκτησης για καινούριους ξένους από τρίτη χώρα (που δεν είναι δηλαδή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η Ρωσία, ή η Ουκρανία, που τώρα μπαίνει στην Ε.Ε.) είναι μέχρι τις 31/8, η επόμενη Πέμπτη δηλαδή. Όπως είπε εξάλλου και ο κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, γίνεται αγώνας δρόμου, για να αποκτηθούν στο … νήμα. Στη Νίκη πάντως παραδέχονται ότι οι διαδικασίες αποστολής των απαιτούμενων εγγράφων στις χώρες των τριών παικτών έπρεπε να είχε γίνει πιο μπροστά, αφού υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις που δεν υπολόγιζαν.