noodles volos banner

Έμεινε στο μηδέν με τα Σέλλανα ο Ρήγας Φεραίος

Στο μηδέν έμεινε ο Ρήγας Φεραίος με τον Α.Ο. Σελλάνων σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Βελεστίνο. Τσελεπής στο 18’ (δυνατό αριστερό σουτ, που έφυγε λίγο έξω από τη συμβολή των δοκών), Χατζηαθανασίου στο 40’ (πλασέ με τη μία από θέση μέσα δεξιά μετά τη σέντρα του Τζέκα από την απέναντι πλευρά, που μπλόκαρε ο Νταφόπουλος) και Σπαθής στο 44΄(σουτ με το δεξί, που δεν είναι το καλό του πόδι, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκήπερ των Σελλάνων) ήταν οι παίκτες που είχαν κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους. Το ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κοντό στο 38’, αλλά ο Παπαγιάννης έδιωξε με τα πόδια.

Στην επανάληψη, δύο φορές ο Τζοβάρας στο 60’ και το 77’ τελείωσε φάσεις με κεφαλιά και σουτ, αλλά η πρώτη προσπάθεια κατέληξε άουτ και η άλλη στην αγκαλιά του Παπαποστόλου, ενώ δύο φορές ο Τσουμπέκος στο 65’ και το 67’ γλίτωσε την ομάδα σε τετ-α-τετ κα δυνατό σουτ του Βουκομάνοβιτς.

Ρήγας Φεραίος (Σπαθής-Αλεξίου): Παπαγιάννης (46' Τσουμπέκος), Σπαθής, Γκάγκας (83' Αραμπατζής), Ράπτης (65' Καρλιάμπας), Χατζηαθανασίου (46' Γεωργατζής), Χατζησταμάτης (46' Παπαγεωργίου), Χύσα (46' Αλεξίου), Τσελεπής (65' Καρακώστας), Τσιώλης (65'. Μπακάλης), Λάμπρου (75' Καναβός), Τζέκα (46' Τζοβάρας).

 ΑΟ Σελλάνων (Καλογεράκης): Νταφόπουλος, Έρβιστ, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Ξανθόπουλος, Νικολάου, Μαρούδας.

 Αγωνίστηκαν και οι: Παπαποστόλου, Βουτσελάς, Κυριτσόπουλος, Γιαγιάκος, Φακίτσας, Βουκομάνοβιτς, Ακρίβος, Μπακρατσάς, Ξέρας.

*με πληροφορίες από το mousikovagoni

Last modified onThursday, 24 August 2017 01:09