noodles volos banner

Ισοπαλία του Ν.Π.Σ. Βόλος με 1-1 κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη ανάμεσα στον Πιερικό και τον Ν.Π.Σ. Βόλος στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, με τους δύο αντιπάλους να έχουν από ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό τους.

Πιο επιθετικοί ήταν οι παίκτες του Ν.Π.Σ. στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχοντας όμως μια ανούσια υπεροχή.  Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο Παπατολίκας, ήταν στο 25ο λεπτό, όταν σε γύρισμα μέσα στην περιοχή του Πιερικού, ο Δεμηρτζόγλου σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα της Πιερικού να διώχνει. Στο 30’ μετά από σέντρα του Πέντα από δεξιά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και πάλι ο Δεμηρτζόγλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 35' απειλήθηκε σύρραξη μπροστά στον πάγκο του Πιερικού, με τους ψυχραιμότερους τελικά να ηρεμούν τα πράγματα και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Τρία λεπτά αργότερα καταγράφηκε η εξαιρετική προσπάθεια του νεαρού Λαμπίρη, που είδε τον Φαρμάκη εκτός εστίας, προσπαθώντας να τον «κρεμάσει» από μακριά. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ και μάλιστα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στη φάση αυτή. Ακολούθως, στο 45’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δυνατό σουτ του Πίτου Γκαρσία, που βρήκε σε σώμα παίκτη της ομάδας της Κατερίνης και κατέληξε κόρνερ.

 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές. Ο Πιερικός ανέβηκε και πίεσε πιο ψηλά τον Ν.Π.Σ. και έγινε έτσι πιο επικίνδυνος επιθετικά. Παρόλ' αυτά ο Ν.Π.Σ. Βόλος σκόραρε πρώτος, όταν σε μια αντεπίθεση του από δεξιά, ο νεοεισελθών Κυπαρίσσης γύρισε μέσα στην περιοχή και ο  Ηλιόπουλος  έκανε το 0-1. Ο Πιερικός, που πέτυχε γκολ με τον Γκουντρουμπή, που υποδείχθηκε όμως οφσάιντ, μπόρεσε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με πολύ δυνατή κεφαλιά του Τερζή μετά από φάουλ.

Πιερικός (Τάσος Ιωαννίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Τερζής, Λαμπίρης, Κυριλίδης, Κατσιαμήτας, Κοκονόζι, Μιτακίδης (30΄ Κραγιόπουλος).

Έπαιξαν και οι Τοπουζλής, Καραγκούνης, Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Καταχιώτης, Γκουντρουμπής, Καρτσαμπάς, Γούτσιος.

Ν.Π.Σ. Βόλος (Χουάν Φεράντο): Φαρμάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντεντάκης, Ντόσης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Μάντζης.

Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Τζελίδης, Παπαεμμανουλίδης, Καλαμίδας, Καμπαγέρο, Μελισσόπουλος, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπακώστας, Παπουτσής, Δημηνάς.