noodles volos banner

Φιλική τριάρα με συνοπτικές διαδικασίες για τον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως παρατάχθηκε σήμερα Ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως παρατάχθηκε σήμερα

Επιτυχημένο ήταν το τρίτο τεστ προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, που φανερά καλύτερος και πιο έτοιμος σε σχέση με τον Βελούχι κέρδισε με τρία γκολ στο πρώτο 30λεπτο στο Πανθεσσαλικό με 3-0 τη νεοφώτιστη ομάδα του Καρπενησίου.

Ο Μιχάλης Ζιώγας ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1 και μια 11άδα που κατά μεγάλο βαθμό φαίνεται να υπολογίζει ως βασική για το πρωτάθλημα. Γκολκήπερ ήταν ο Φώτης Καραγκιολίδης, ενώ από δεξιά προς τ’ αριστερά στην άμυνα τοποθετήθηκαν οι Καραμπάς, Νόνης, Κραγιόπουλος και Ανδρέας Κόκας. Οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς ήταν οι αμυντικοί χαφ, που είχαν συνεισφορά και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ οι Ευθυμιάδης και Μέμος ήταν πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, αλλάζοντας  αμοιβαία και πλευρές μέσα στον αγώνα, ενώ ο Θέος αγωνιζόταν πίσω από τον προωθημένο Σεχολάρι.

Το 1-0 πέτυχε στο 8' ο Γιώργος Θέος που εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, που κατέληξε στα δίχτυα. Ακολούθως, το μακρινό φάουλ του Τόσκα στο 13’ απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος, ωστόσο στο 15' έγινε το 2-0 με τον Ανδρέα Κόκα, που μπήκε  από πλάγια αριστερά στην περιοχή, έφερε τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί πόδι και σούταρε εύστοχα.

Το 3-0, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, επετεύχθη στο 29'. Ο Μέμος από δεξιά  σέντραρε με το αριστερό και ο Βασίλιεβιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής στόπαρε και σούταρε, νικώντας τον Λαμπρόπουλο.

Στο 34’ μια επέλαση του Θέου κόπηκε λίγο πριν την τελική προσπάθεια του σε κόρνερ, ενώ στο 38’ υπήρξε τραυματισμός  για τον Ανδρέα Κόκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και μονό οι Νόνης, Κραγιόπουλος έπαιξαν όλο το ματς, αλλά γενικότερα ο Ολυμπιακός Βόλου, παρότι είχε την κατοχή, δεν είχε ουσία. Σημαντικότερες  στιγμές  αυτό το διάστημα τα σουτ των Κραγιόπουλου(49’), Ευθυμιάδη (67’) και Δήμου Κόκα (87’), που απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος, και ένα κοντινό πλασέ του Λούγκου (82’), που επίσης έδιωξε  ο γκολκίπερ του Βελουχίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης (58' Κούτσικος), Καραμπάς (80' Παπαϊωάννου), Ανδρέας Κόκας (39' λ.τ. Αγγελής), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας (80' Χατζόγλου), Βασίλιεβιτς (65' Λούγκος), Θέος (70' Καράμπελας), Σεχολάρι (65' Αλαμάνης), Ευθυμιάδης (69' Δήμος Κόκας), Μέμος (60' Γελαδάρης)

ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Ν. Λάπας, Παχής, Γιαουπλάρι, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Γενιτσαρόπουλος, Ι. Λάπας, Κακκάβας, Νταβαρίνος, Μπακαλίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Αθανασόπουλος, Κόλιας, Κουτσουπιάς, Λέρης, Ντουφεκιάς, Ξαγάρας, Σερπάνος, Φαρμάκης, Χαλλής και Σιάτρας