noodles volos banner

Φιλική νίκη με γκολ του Τσελεπή στα Φάρσαλα για τον Ρήγα

Ο Ρήγας, όπως παρατάχθηκε στα Φάρσαλα Ο Ρήγας, όπως παρατάχθηκε στα Φάρσαλα

Φιλική νίκη στα Φάρσαλα επί του τοπικού Αχιλλέα σημείωσε ο Ρήγας Φεραίος με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τσελεπής, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με σουτ στην κίνηση που βρήκε αρχικά στο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Τζοβάρα από δεξιά.

Οι Βελεστινιώτες ως ένα βαθμό είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, τα δύο στην ίδια φάση (στο 32’ με Κόλα και Καραγκούνη στην επαναφορά και στο 46’ με τον Νεμπεγλέρα), ενώ και ο Παπαγιάννης είχε κάποιες θετικές επεμβάσεις, όπως αυτές στο 2’ και στο 11’ σε προσπάθειες του Καραγκούνη και στο 35’ σε πλασέ του Κόλα. Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 είχε ο Τσελεπής στο 75’, που νικήθηκε σε φάση για γκολ από τον Χάμο.

Για τον Ρήγα δοκιμάστηκε ο κεντικός χαφ Θανάσης Παπαγεωργίου από την Κ20 της ΑΕΛ. 

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μάρκου, Καραμπούζης, Καραμπίνας, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Καραγκούνης, Χατζής, Κόλα, Λόλας.

Έπαιξαν και οι: Χάμος, Παπαδημητρίου, Κούλπας, Κομισόπουλος Γιώργος, Κουρούμαλος, Κατσανάκης, Κουσιάς, Κούμρια, Κομισόπουλος Αλέξης

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Αλεξίου-Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Γεωργατζής (62′ Λάμπρου), Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου (68′ Χατζησταμάτης), Παπαγεωργίου (64′ Χύσα), Καρακώστας (75′ Ψάρρας), Τσιώλης (73′ Μπακάλης), Τσελεπής (86′ Μπομπότης), Τζοβάρας (64′ Τζέκα)

*Με πληροφορίες από το ifarsala, απ’ όπου και η φωτό…

 

Last modified onSunday, 20 August 2017 00:13