Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/49374
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/49374
noodles volos banner

«Δύναμη» ο Γ.Σ. Αλμυρού, 0-3 τον Α.Ο. Σελλάνων (photos)

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως ξεκίνησε στο φιλικό με τον Α.O. Σελλάνων Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως ξεκίνησε στο φιλικό με τον Α.O. Σελλάνων

Έδειξε τη δύναμή του ο Γ.Σ. Αλμυρού, που πέρασε … αέρας από το Προάστιο Καρδίτσας, κερδίζοντας σε φιλικό αγώνα τον Α.Ο. Σελλάνων  (φάνηκε ότι θα είναι από τις χαμηλού βεληνεκούς ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής) με 0-3 χάρη σε τέρματα των Κιπτίου στο 11’, Κωτσιαρίδη στο 16’ και Κοντοβά στο 49’. Η αναμέτρηση είχε συνολική διάρκεια 80 λεπτών και έγινε σε δύο 40λεπτα.

Ο Λάκης Μπακάλης δεν είχε στη διάθεσή του τον Παυλίδη και τον Αραμπατζή, αλλά αντιμετώπισε και την αιφνίδια απουσία του Βαλάντη Κόκκα, που ένιωσε ένα σφίξιμο στην προθέρμανση, με τον Κυριάκο να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Στουρνάρα, ο οποίος έκανε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα. Οι δύο πλάγιοι μπακ ήταν οι Καψιώτης και Μπαρούτας, ενώ ανασταλτικοί μέσοι ήταν οι Σαββίδης και Π. Βούλγαρης. Ως δεκάρι ξεκίνησε ο Κιπτίου, στα δεξιά ήταν ο Κοντοβάς, στ’ αριστερά ο Κωτσιαρίδης και φορ ήταν ο Φλίγκος. Μετά το εικοσάλεπτο ο Κιπτίου πήγε στα δεξιά, ο Κοντοβάς μετατέθηκε στ’ αριστερά και δεκάρι έγινε ο Κωτσιαρίδης.

Στο δεύτερο μέρος ο Γ.Σ. Αλμυρού ξεκίνησε με Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Φαράντος, Δημουλάς, Στουρνάρας και Τσιάτσιος με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά, ο Θωμαΐδης και ο Σαββίδης ήταν οι αμυντικοί χαφ και στις πτέρυγες οι Βουτσίτσεβιτς (δεξιά) και Κρανάς (αριστερά). Τέλος, το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν ο Κοντοβάς με τον Φλίγκο σε ένα 4-4-2, ενώ στο 62’ ξανάπαιξαν οι Π. Βούλγαρης και Κωτσιαρίδης και στο ίδιο λεπτό πέρασε στον αγώνα και ο Τσόγκας, με το σύστημα να ξαναγίνεται 4-5-1. Στο 76’ ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χρόνο και οι Καψιώτης και Μπαρούτας, με συνέπεια ένα πειραματικό σχήμα με τέσσερις πλάγιους μπακ στις πλευρές, δηλαδή τους Καψιώτη-Φαράντο στα δεξιά και τους Τσιάτσιο-Μπαρούτα στ’ αριστερά.

Οι φάσεις του ματς

Στο πρώτο μέρος ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν φανερά ανώτερος των Α.Ο. Σελλάνων και ευτύχησε να βάλει δύο γρήγορα γκολ. Στο 11’ ο Κωτσιαρίδης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κιπτίου μέσα στη μικρή περιοχή, που την έστειλε με το κεφάλι στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά και σε κενή εστία ο ίδιος παίκτης δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει με δεξί πλασέ.

Στο 13’ έγινε η μοναδική άξια λόγου φάση για τους γηπεδούχους στο ματς, με τον Κοντό να πιάνει ένα διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής που έφυγε λίγα μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 16’ ο Φλίγκος πήρε την κεφαλιά και έβγαλε στα πλάγια αριστερά για τον Κιπτίου, στον οποίον πήγαν δύο παίκτες, αφήνοντας κενό στην άμυνα. Ο Κιπτίου πρόλαβε να περάσει την μπάλα ψηλοκρεμαστά για τον Κωτσιαρίδη, που είχε ελεύθερο πεδίο μπροστά του και με καλοζυγισμένο δεξιό σουτ στην αφύλακτη δεξιά γωνία του Παπαποστόλου από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 0-2.

Στο 22’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για το 0-3, αφού ο Κιπτίου έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι για τον Φλίγκο, που διεκδίκησε στον αέρα την μπάλα. Αυτή έφτασε προς τα πίσω στον Κωτσιαρίδη, που από το σημείο του πέναλτι σούταρε πάνω σε σώμα αμυνομένου, ενώ η μπάλα είχε πάρει κατεύθυνση προς την εστία.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 49’, όταν ο Βουτσίτσεβιτς με κόρνερ από τα δεξιά με το καλό αριστερό του πόδι βρήκε στο πίσω δοκάρι τον Κοντοβά, που καλά πλασαρισμένος στην αντίπαλη μικρή περιοχή με κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 0-3. Από κει και πέρα οι πολλές αλλαγές έριξαν την ποιότητα του αγώνα και δεν καταγράφηκε κάποια μεγάλη φάση μέχρι το τέλος.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαποστόλου, Μετούσι, Βουτσελάς, Κούρκουλας, Αρχοντής, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Μπακρατσάς, Νικολάου, Μαρούδας.

Αγωνίστηκαν και οι Τσιμουράκος, Δανιήλ, Κλιάφας, Ζαραμπούκας, Νταλούμης, Κυριτσόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φακίτσας, Μερεντίτης, Γιαγιάκος

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Τσομπανόπουλος (46’ Σταυράκης), Καψιώτης (46’ Φαράντος), Μπαρούτας (46’ Τσιάτσιος), Κυριάκος (46’ Δημουλάς), Στουρνάρας, Σαββίδης, Βούλγαρης (46’ Θωμαΐδης), Κωτσιαρίδης (46’ Κρανάς), Κοντοβάς, Κιπτίου (46’ Βουτσίτσεβιτς), Φλίγκος

*Δείτε στην παρακάτω image gallery τα γκολ των Κιπτίου και Κωτσιαρίδη καρέ-καρέ…

 

Last modified onSunday, 20 August 2017 08:42

Image Gallery

{gallery}49374{/gallery}