Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/49298
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/49298
noodles volos banner

Άδικη ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού από τον Ν.Π.Σ. με 1-2

Άδικη ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού από τον Ν.Π.Σ. με 1-2 Ο Κοντοβάς μαρκάρει τον Πίτου Γκαρσία

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκε με 1-0, ο Γ.Σ. Αλμυρού στην επανάληψη, όταν και έριξε την απόδοσή του, επηρεαζόμενος και από τις απουσίες του και την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, δέχθηκε δύο γκολ από τον Ν.Π.Σ. Βόλος και έχασε με 1-2 στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο σχεδόν κατάμεστο Αθ. Ραγάζος σήμερα το απόγευμα. Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι στο 82’ να ισοφαρίσουν και δικαιούνταν τη φιλική ισοπαλία γοήτρου.

Ρεπορτάζ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε για το βασικό σχήμα τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι ακραίοι μπακ Καψιώτης-Τσιάτσιος και οι στόπερ Π. Βούλγαρης-Κόκκας αποτελούσαν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο Θωμαΐδης και Σαββίδης είχαν ανασταλτικό ρόλο, ενώ μπροστά έπαιξε ο Κωτσιαρίδης, έχοντας πλάι του τους Κοντοβά στ’ αριστερά και Κιπτίου στα δεξιά. Τέλος φορ ήταν ο Φλίγκος, ο οποίος στο 19’ είχε τετ-α-τετ με τον Φαρμάκη, αλλά το διαγώνιο πλασέ του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Πάντως στο 27’ ο επιθετικός του Αλμυρού ήταν πιο εύστοχος, καθώς μετά τη σέντρα του Κοντοβά από τα αριστερά με πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του (1-0).

Το 1-1 έγινε στο 55’, όταν ο Κυπαρίσσης από δεξιά έσπασε την μπάλα για τον Ηλιόπουλο, που με πλασέ από την καρδιά της περιοχής ισοφάρισε για τον Ν.Π.Σ. Βόλος, που είχε προειδοποιήσει με κεφαλιά στο δοκάρι πριν τρία λεπτά.

Στο 63’ πάντως ο Γ.Σ. Αλμυρού έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα, καθώς μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ο Κωτσιαρίδης πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής του Γυμναστικού και έκανε μία διαγώνια μπαλιά για τον Κιπτίου, που έφυγε στην κόντρα. Ο τελευταίος διήνυσε πολλά μέτρα και άνοιξε για τον Κοντοβά, που από τα αριστερά συνέκλινε στον άξονα και έχασε το κοντρόλ, αναγκαζόμενος, καθώς θα τον προλάβαιναν οι αντίπαλοι αμυντικοί, να κάνει ένα γυριστό σουτ, που έδιωξε με το ένα χέρι δύσκολα σε κόρνερ ο Πατσιογιώργος.

Στο 74’ ο Ν.Π.Σ. Βόλος σημείωσε το 1-2 με σουτ του Μηλιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα στο 82’. Τότε ο Κωτσιαρίδης από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ και ο Παυλίδης στο δεύτερο δοκάρι πήρε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Να τονιστεί ότι από τον Γ.Σ. Αλμυρού έλειπαν οι τραυματίες Κυριάκος (χονδροπάθεια), Κρανάς, Βουτσίτσεβιτς (αμφότεροι υπέστησαν διάστρεμμα) και Φαράντος (τράβηγμα στο δικέφαλο). Ο Κωτσιαρίδης λόγω της έλλειψης επιλογών είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ έγινε αλλαγή στο 70’ με τον Τσόγκα, στο 77’ ξαναμπήκε στη θέση του Κοντοβά, που έπαθε κράμπα, ενώ στο 85’ ξαναβγήκε (!), για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο νεαρός Αράπης.

Στις κερκίδες το ματς παρακολούθησαν οι Αλεξανδρής, Χολέβας, που ετοιμάζονται να ενταχθούν και επίσημα στον Γυμναστικό, καθώς και οι Νάκας (ελεύθερος) και Γιαουπλάρι (ανήκει στο Βελούχι). 

gsanps11ades

 

Last modified onSunday, 13 August 2017 23:55

Image Gallery

{gallery}49298{/gallery}