noodles volos banner

Αποκαλυπτήρια Ολυμπιακού Βόλου σήμερα με Παγασητικό

Από χθες έχει επιστρέψει στη βάση του ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, που άφησε άπαντες ικανοποιημένους τόσο για το επίπεδο της δουλειάς που έγινε όσο και με τις ανέσεις που παρείχε το αθλητικό κέντρο και το ξενοδοχείο που κατέλυσαν.

Σήμερα στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο τους τεστ και η Δ.Ε. καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει την ομάδα. Εξάλλου, είναι δεδομένο πόσο πολύ σημαντικό είναι για τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν ότι από το πρώτο κιόλας έστω και ανεπίσημο παιχνίδι ότι έχουν τη στήριξη των οπαδών τους.

Απέναντι σε έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο, ο Μιχάλης Ζιώγας και ο συνεργάτης του Κώστας Μπράτσος θέλει να δει να αποτυπώνονται κάποια από τα στοιχεία που δίδαξαν στους ποδοσφαιριστές τους τις προηγούμενες μέρες, αφού δούλεψαν αρκετά και στην τακτική στις απογευματινές προπονήσεις.

Ως γνωστόν στη Σαμαρίνα δε δόθηκε κάποιο φιλικό, αφού δε βρέθηκε κάποιος αντίπαλος, αλλά σκοπός της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα ματς προετοιμασίας, για να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα.

Ασφαλώς είναι θετικό ότι ήδη σε όλα τα επίπεδα, είτε στο αγωνιστικό κομμάτι είτε στο εξωαγωνιστικό, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι έχουν αποκτήσει χαρακτηριστικά ομάδας γρήγορα, όπως τόνισε και ο Μιχάλης Ζιώγας στο Magnesiasports, αφού πολλοί παίκτες έχουν ξανασυνεργαστεί μαζί του και καταλαβαίνουν τι ζητάει, ενώ οι ποδοσφαιριστές, παρότι υπάρχουν πολλοί νεοφερμένοι στο ρόστερ, έχουν γίνει μία οικογένεια. Αυτό το ομαδικό πνεύμα θέλουν να δουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό, αλλά φυσικά και θέαμα μέσα από γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, που είναι ο στόχος του προπονητικού τιμ.

Ο Σκανδάλης δε θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό με τον Παγασητικό λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται -κι αυτό είναι το πλάνο του κ. Ζιώγα- να παίξουν όλοι, δηλαδή οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, οι κεντρικοί αμυντικοί Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Χατζόγλου, οι ακραίοι οπισθοφύλακες Καραμπάς, Ανδρέας Κόκκας, Αγγελής, οι αμυντικοί μέσοι Τόσκας, Λούγκος, οι επιθετικοί χαφ Ζάχος, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Δήμος Κόκας, οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί Βαρούχας, Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Φραγκογιάννης και οι φορ Αλαμάνης, Σεχολάρι και Σέττος. 

Last modified onSaturday, 12 August 2017 12:58