noodles volos banner

Προπονήσεις από τις 2/9 για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β.

Ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου δίνουν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ξεκινώντας τις προπονήσεις τους. Μάλιστα, φέτος, θα δημιουργηθεί και ομάδα νέων, γεννηθέντων από το έτος 1999 έως και το 2002. Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ,  θα είναι συνέχεια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και προθάλαμος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Παράλληλα, από τις 23 έως και τις 30 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή αθλητών, γεννηθέντων το 2003, το 2004 και το 2005 με σκοπό τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτούν αυτές τις ομάδες,  θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (Για το ακριβές πρόγραμμα της προεπιλογής θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες).

Οι προπονήσεις όλων των ομάδων ποδοσφαίρου -το πρόγραμμά τους έχει καταρτιστεί- ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης των μικρών αθλητών- θα λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Το πρόγραμμα για τις ακαδημίες δύναται να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την ανάλογη παρουσία των τμημάτων υποδομής στους αγώνες της ομάδας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου δύναται να τροποποιηθεί, ανάλογα με το χρόνο διεξαγωγής των φιλικών και επίσημων αγώνων της ΕΠΣΘ.