noodles volos banner

Πρώτο φιλικό με Σαρακηνό για Γ.Σ. Αλμυρού χωρίς Κυριάκο

Στο κοινό του αποκαλύπτεται το Σάββατο στις 18.30 στο Εθνικό Στάδιο Αθ. Ραγάζος ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Σαρακηνό. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη είναι αρκετά σφιγμένοι από την προετοιμασία και μάλιστα θα υπάρχει το πρωί του Σαββάτου δυνατή προπόνηση φυσικής κατάστασης, το οποίο σημαίνει πως οι φίλαθλοι δε θα δουν σίγουρα μία ομάδα να … πετάει και εξάλλου μόνο αυτό δεν είναι ο σκοπός για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Όπως και να ‘χει, το φιλικό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Αλμυριώτες να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στο γήπεδο την αγαπημένη τους ομάδα και κυρίως τις νέες μεταγραφές που προκάλεσαν με την ανακοίνωσή τους ενθουσιασμό. Αυτοί είναι οι Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Φλίγκος, Μπαρούτας, Κιπτίου, Βουτσίτσεβιτς, Σαββίδης, ενώ ανανέωσαν οι Κοντοβάς, Κόκκας, Δημουλάς, Κρανάς, Κωτσιαρίδης, Κυριάκος, Φαράντος, Τσιάτσιος, Αραμπατζής, Θωμαΐδης, Παυλίδης, Καψιώτης, Κοντογεωργάκης και οι Παναγιώτης Βούλγαρης και Τσόγκας επέστρεψαν από τον Πρωτεσίλαο.

Κατά πάσα πιθανότητα στο δεύτερο μέρος θα γίνουν πολλές αλλαγές, αφού οι ποδοσφαιριστές είναι επιβαρημένοι από την προετοιμασία, αλλά και γιατί ο Λάκης Μπακάλης θέλει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές.  Απών θα είναι ο Κυριάκος, που έχει ένα πρόβλημα χονδροπάθειας στο γόνατο και πρέπει να προφυλαχθεί.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται: «Αποκαλυπτήρια για τον Γ.Σ.Α το Σάββατο στις 18:30 στο πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Σαρακηνό στο γήπεδο του Αλμυρού. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο φιλικό να στηρίξουμε τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται και φέτος».

Στα μεταγραφικά εξετάζεται η ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά υπάρχει αναζήτηση για το κέντρο της άμυνας και για έναν εξτρέμ.