noodles volos banner

Επερώτηση της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» για τη στήριξη του Γ.Σ. Αλμυρού

Στην αναγκαία  στήριξη της πορείας του Γ.Σ. Αλμυρού από τον Δήμο Αλμυρού για τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική γίνεται λόγος σε επερώτηση της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» προς τη Δημοτική Αρχή Αλμυρού. Αναλυτικά η επερώτηση:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού θα αγωνίζεται από τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάτι το οποίο είναι μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογο αλλά και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής μας. Ταυτόχρονα η συμμετοχή της ομάδας  του Γ.Σ. Αλμυρού, για πρώτη φορά, σε εθνική κατηγορία, αποτελεί μια από τις λίγες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, για να προβάλουμε και να αναδείξουμε την πόλη και την περιοχή μας.

O Δήμος Αλμυρού προφανώς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος, αλλά οφείλει να στηρίξει την πορεία της ομάδας και ταυτόχρονα να υλοποιήσει σχέδιο προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας, αξιοποιώντας την συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ακολουθώντας και το παράδειγμα άλλων Δήμων.

Ερωτάται η Δημοτική αρχή:

α) Γιατί δεν έχει φέρει θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, που να αφορά την στήριξη της ομάδας και την αξιοποίηση της συμμετοχής σε εθνική κατηγορία για την προβολή της περιοχής μας.

β) Αν έχει σχέδιο και ποιο είναι αυτό για το συγκεκριμένο θέμα

Οι υποσχέσεις για ενίσχυση της ομάδας δεν μπορεί να είναι μόνο λόγια σε εκδηλώσεις πανηγυρισμών και συνελεύσεις!

Επειδή ήδη βρισκόμαστε στο «παρά ένα» της έναρξης του πρωταθλήματος, καλούμε τη Δημοτική αρχή να φέρει το θέμα προς συζήτηση άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για στήριξη της πορείας της ομάδας, η οργάνωση συσκέψεων φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής για την οικονομική στήριξη της ομάδας με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου κλπ είναι ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Καλούμε όλους τους δημότες, τις επιχειρήσεις, τους φορείς της περιοχής μας να στηρίξουν την πορεία της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού,  γιατί μόνο οφέλη έχει να αποκομίσει η περιοχή μας από την καλή πορεία αυτής».

Για την Ενωτική Δημοτική Κίνηση

Τσανής Νικόλαος

Τσούτσας Δημήτρης