noodles volos banner

Άνετη επικράτηση του Ν.Π.Σ. Βόλος στο φιλικό με τον Μαγνησιακό

Με 7-0 επικράτησε ο Ν.Π.Σ. Βόλος του Μαγνησιακού στο πρώτο φιλικό της σεζόν που διεξήχθη στην Πορταριά. Για τον Ν.Π.Σ. Βόλος από δύο γκολ σημείωσαν οι Ηλιόπουλος, Ντεντάκης και Μελισσόπουλος και ένα τέρμα σημείωσε ο Παπουτσής. 

Ήταν ένα φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες με σημαντική διαφορά στο δυναμικό τους, ενώ ο Ν.Π.Σ. Βόλος έχει ήδη αρκετές ημέρες προετοιμασίας. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Μαγνησιακού ήταν το πρώτο φιλικό, μετά από μόλις τρεις προπονήσεις, ωστόσο και υπό αυτές τις συνθήκες ήταν αρκετά σημαντικό για τον προπονητή Βασίλη Πανόπουλο, προκειμένου να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες του στην αρχή της προετοιμασίας. Επίσης, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η θέληση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού, στοιχείο απαραίτητο για το δύσκολο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ τη χρονιά που έρχεται.

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με την εξής σύνθεση: Φαρμάκης, Δημόπουλος, Τσελεπίδης, Ντόσης, Ντεντάκης, Πιασσόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Παπουτσής, Μελισσόπουλος, Μάντζης, Μηλιώτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Πατσιογιώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Καλαμίδας, Διμηνάς, Πέντα, Ζέρης, Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσσης, Ηλιόπουλος, Γκλαβίνης, Παπακώστας.

Από πλευράς Μαγνησιακού χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησαν οι Βίτσος, Κρανάς, Γκέρτσος, Προβιάς, Κοντοβάς, Λιάρος, Τσιάνος, Μάιπας, Δανιλόπουλος, Δεμίρης, Χατζητρακόσιας. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Μυλωνάς, Αντωνόπουλος, Λέτο, Δοδοντζίδης, Πέτρου, Βασιλείου.