noodles volos banner

Εργομετρικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού Β. στα Φάρσαλα

Από εργομετρικά τεστ πέρασαν την Πέμπτη (27/7) στα Φάρσαλα οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. στον χώρο της AlterLife Absolute. Φυσικά τα αποτελέσματα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και θα απασχολήσουν μόνο την τεχνική ηγεσία, η οποία θα δει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται κάθε παίκτης ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Απών ήταν και πάλι ο Σέττος, που θέλει να ρυθμίσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.

Οι ερυθρόλευκοι θα φύγουν την Κυριακή για τη Σαμαρίνα, με την προσδοκία ότι στους ήδη υπάρχοντες παίκτες θα έχουν προστεθεί και κάποιοι ακόμη, όπως ο Βαρούχας, που αναμένεται το Σάββατο. Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη 21 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, ενώ σ’ αυτούς προστίθεται ως 22ος και ο νεαρός τερματοφύλακας Κωνσταντίνου, που κάνει δίδυμο στις προπονήσεις με τον Κούτσικο. Πάντως, στην προπόνηση έδωσε το παρών και ένας τρίτος γκολκήπερ, που δεν απασχολεί την ομάδα.

Οι ιθύνοντες ξέρουν ότι όσο περνά ο καιρός θα υπάρχουν ολοένα και περισσότερες προτάσεις για παίκτες  που δεν μπόρεσαν να βρουν ομάδα και θα είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, ενώ συνεχίζουν κι οι ίδιοι οι διοικούντες τις επαφές τους για την ολοκλήρωση του ρόστερ, με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη να έχει δηλώσει ότι αναμένονται τρεις ποδοσφαιριστές με καλό όνομα, που έχουν την εμπειρία ανώτερης κατηγορίας. Αυτό είναι και το ζητούμενο από τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα, που περιμένει ποιοτικές προσθήκες, για να μπορέσει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο.

Από κει και πέρα κάποιες δοκιμές παικτών από ερασιτεχνικά σωματεία ματαιώθηκαν, καθώς ήδη υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην ομάδα και αναμένονται κι άλλοι.

Με βάση τους ποδοσφαιριστές που κατάφερε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ, ενώ και στη μεσοεπιθετική γραμμή, παρότι φαίνεται να υπάρχουν αρκετές λύσεις, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Το ρόστερ είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και όλοι φυσικά κρίνονται.

Εν τω μεταξύ ο τραυματισμός (ρήξη χιαστών) του Αναστασίου σε αγώνα 8Χ8, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για ένα εξάμηνο περίπου, οδήγησε τον Ολυμπιακό Β. στην αποδέσμευσή του, ενώ ο παίκτης θα εγχειριστεί σύντομα από τον Γρηγόρη Μανούδη.