noodles volos banner

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία της Νίκης-Το πρόγραμμα

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως οι εγγραφές στην ακαδημία της Νίκης Βόλου ξεκίνησαν από σήμερα Τρίτη εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης. Επίσης πληροφορεί για το πρόγραμμα των προπονήσεων, τις παροχές, τα γήπεδα προπόνησης και τη συνδρομή που θα πρέπει να πληρώνουν οι γονείς. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από φωτογραφίες των γηπέδων, που θα γίνονται οι προπονήσεις, δηλαδή το κεντρικό του Π. Μαγουλάς και του ΟΣΕ, στις οποίες είναι εμφανείς οι βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο. Προπονητές θα είναι οι Γιώργος Παρασκευαΐδης, Τάκης Παρισσάκης, Νίκος Σκουφογιάννης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου. Αξίζει να τονιστεί ότι κατόπιν απαίτησης των γονιών, βγήκε από πολύ νωρίς το πρόγραμμα των προπονήσεων, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, δείγμα της μεγάλης οργάνωσης, που υπάρχει πλέον στη Νίκη στον τομέα των υποδομών της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Michel Bruyninckx και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τη συνεργασία με τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Ανδρέα σχετικά με τη γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα, ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ.Fangio Buyse.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 & 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή, για να δεχθούν έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας».

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δε θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή  Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27 € και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Το πρόγραμμα

1programme akadimis nikis

 

Last modified onTuesday, 25 July 2017 15:33