noodles volos banner

Μποτσιβάλης: Στη Β' Εθνική, που μας αρμόζει

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Μποτσιβάλης, τόνισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου πρέπει η ομάδα επιτέλους ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική, ενώ εκτίμησε πως όποτε αποφασιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι. Αναλυτικά όσα επισήμανε:

«Καλωσορίζουμε όλους τους φιλάθλους για την αρχή της χρονιάς και εύχομαι να σταθούν δίπλα μας όλη τη χρονιά, όπως και ο κόσμος του Βόλου, για να μπορέσει η ομάδα επιτέλους ν’ ανεβεί στη Β’ Εθνική, εκεί που της αρμόζει. Είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Εύχομαι μόνο να πάει καλά η χρονιά και να έχουμε υγεία όλοι.

Η ομάδα από την άποψη του ρόστερ δεν είναι έτοιμη, γιατί περιμένουμε να συμπληρωθεί με κάποιους παίκτες και είμαστε ήδη σε συζητήσεις και κάθε μέρα θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, μέχρι να φύγει η ομάδα για προετοιμασία στο βουνό. Αναμένουμε την προκήρυξη και ανά πάσα στιγμή που θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι, ακόμη κι αν είναι 16-17 Σεπτέμβρη. Αν αλλάξει η ημερομηνία, εδώ είμαστε. Το γηπεδικό δεν έχει τελειώσει ακόμη, μιλάμε συνεχώς και πρέπει να τελειώσουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα»

Last modified onMonday, 24 July 2017 21:41