noodles volos banner

Συμβολική κίνηση στα διαρκείας, για να τιμηθούν μεγάλοι Νικιώτες

Σε μία συμβολική κίνηση προχωρά η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, αφού τα εισιτήρια διαρκείας με αύξοντα αριθμό 1 ανά κατηγορία δε θα διατεθούν για τον κόσμο, αλλά θα εκδοθούν για κάποιους μεγάλους Νικιώτες, που έφυγαν από κοντά μας, προκειμενού να τιμηθεί η μνήμη τους.

Έτσι λοιπόν το Νο1 διαρκείας στην κατηγορία Gold θα εκδοθεί προς τιμήν του μεγάλου προέδρου Κώστα Λάζου, το Νο1 της κατηγορίας Basic με το όνομα του Γιώργου Βικιώτη, τα συνδεσμιακά με το όνομα των Φίλιππου Κουτσερή και Παναγιώτη Ντοκούζη και το Νο1 στην κατηγορία Ladies στη μνήμη της Φώφης Χριστοφορίδου. Τα εισιτήρια των φιλάθλων στις ίδιες κατηγορίες θα ξεκινούν με αύξοντα αριθμό 2.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τα διαρκείας σε δύο δόσεις έως 4/9, αν τα αγοράσουν τον Αύγουστο. Όσοι τα αγοράσουν έως την επόμενη Δευτέρα 31/7  έχουν τη δυνατότητα επιλογής ακόμη και τριών ισόποσων δόσεων (Ιούλιος-Αύγουστος- Σεπτέμβριος).

Να τονιστεί ότι θα προγραμματιστεί σχετική συνάντηση για τα συνδεσμιακά ανάμεσα στη Δ.Ε. και των οργανωμένων οπαδών εντός της εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και ενιαίας πολιτικής  της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ όποιο μέλος του Ερασιτέχνη καλύψει την ετήσια οικονομική υποχρέωση του προς τον Ερασιτέχνη ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ έως τον Μάιο 2018 θα έχει έκπτωση 10% στις κάρτες διάρκειας του ποδοσφαίρου στις βασικές κατηγορίες!

Το ωράριο λειτουργίας του Γραφείου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας θα είναι από τη Δευτέρα έως Παρασκευή από 12.00-14:00 και από 19.00-21:30.  

Υπεύθυνος εκ μέρους της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου για την οργάνωση, τον  προγραμματισμό και τη διάθεση καρτών διαρκείας 2017-2018 ορίστηκε ο κ. Κουτσούκης Γιώργος.

Για τον σχεδιασμό, την επικοινωνία, το χορηγικό πακέτο και τις παροχές υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Αλεξανδρής Φάνης, για τη γραμματειακή υποστήριξη η κ. Αναστασία Μαυρογιάννη και για την οικονομική διαχείριση ο κ. Δημήτρης Μιχάλης, ταμίας της Δ.Ε.

Αυτό που γίνεται κατανοητό, τέλος, από τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης Βόλου για τη σεζόν 2017-18 είναι πως απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια.

 

Last modified onTuesday, 15 August 2017 13:09