noodles volos banner

Θ. Κούρτογλου: Θετικός σε συνεργασία με Ολυμπιακό Β., δε συμφωνήσαμε ακόμη

Σε δήλωσή του που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε. ο γυμναστής Θάνος Κούρτογλου επισημαίνει ότι η άριστη σχέση που έχει με τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Ζιώγα και οι πρώτες επαφές που εχουν γίνει μαζί τους δε μεταφράζονται και σε οριστική συμφωνία συνργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και τονίζει ότι θα ήταν θετικός σε κάτι τέτοιο. Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Θάνου Κούρτογλου:

"Για να είμαι ειλικρινής και τίμιος απέναντι στον κόσμο του Βόλου, που αγαπώ από τη θητεία μου ως γυμναστής και προπονητής στην πόλη πριν μερικά χρόνια, στην ομάδα του Ολυμπιακού, και στους διοικούντες της ομάδας του Ολυμπιακού που εκτιμώ, πρέπει να ενημερώσω πως προς το παρόν καμία προχωρημένη σε επίπεδο συνεργασίας συζήτηση δεν έχει γίνει.

Η άριστη, σε επίπεδο επικοινωνίας, σχέση μου και με τον κ. Μποτσιβάλη αλλά και με τον κ. Ζιώγα σε καμία περίπτωση δε μεταφράζεται ως δεδομένο συνεργασίας. Οι πρώτες επαφές που έχουν όντως γίνει θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα σε ραντεβού μου με τους υπεύθυνους της ομάδας. Προσωπικά είμαι θετικός σε ενδεχόμενη συνεργασία, αφού όμως συζητηθούν και συμφωνηθούν οι όροι αυτής. Ως επαγγελματίας έχω μάθει να μην αφήνω φήμες να αιωρούνται, αλλά να μιλώ με γεγονότα"

Last modified onFriday, 21 July 2017 11:47