noodles volos banner

«Πρώτη» στις 31 Ιουλίου οριστικά για τη Νίκη Β.

Οριστικά τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν 2017-18, όπως αποφάσισε η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ των Ξηροφώτου-Μπούις, ενώ την επόμενη, δηλαδή την 1η Αυγούστου, είναι προγραμματισμένα εργομετρικά τεστ, που, όπως έχει αναγγείλει ο β’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Βασίλης Βενέτης, θα αναλάβουν να κάνουν ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής, ένας από τους καλύτερους της Ελλάδος, που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, μαζί με έναν προπονητή που έχει περάσει από τη Νίκη, τον Ηλία Σορώκο. Πιο μπροστά, το τριήμερος 27-29 Ιουλίου θα έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμαστικά παικτών.

Για το πού θα γίνει η «πρώτη» των κυανόλευκων δεν έχει παρθεί απόφαση, χωρίς να αποκλείεται να γίνει στο Π. Μαγουλάς, αφού η υπόθεση με την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού πηγαίνει όλο και πιο πίσω.

Αυτό, όπως έχουμε ξανατονίσει, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στον προγραμματισμό της Νίκης και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Μεσοπρόθεσμα, γιατί μία θετική κατάληξη θα επιτρέψει στη διοίκηση να βγάλει τα εισιτήρια διαρκείας, για τα οποία μπορεί να προσφέρει περισσότερες κατηγορίες και να συνοδεύονται με πιο πολλές παροχές, αφού το Πανθεσσαλικό παρέχει πολλές ανέσεις, όπως πάρκινγκ. Τα διαρκείας θα φέρουν τα πρώτα σοβαρά έσοδα στην ομάδα για τη νέα χρονιά και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στο δύσκολο έργο της διοίκησης στην αρχή της σεζόν. Πάντως, μιας και έγινε λόγος για διαρκείας, πρόθεση των διοικούντων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να τα κυκλοφορήσουν αμέσως μετά την ανακοίνωση μίας εντυπωσιακής μεταγραφής. Η προσμονή μάλιστα αυτή να είναι αυτή ο Χρήστος Τζιώρας, ο αγαπημένος των φιλάθλων της Νίκης, παραμένει.

Μακροπρόθεσμα, διότι θα έχει εξασφαλιστεί η καθημερινότητα της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αφού θα ξέρει πού θα προπονείται, αλλά και πώς θα λειτουργήσει γενικότερα, αφού κι άλλες λειτουργίες της ομάδας θα μεταφερθούν εκεί.

Ασφαλώς, η γνωστοποίηση της ημερομηνίας για την έναρξη της προετοιμασίας θα φέρει μία σειρά ανακοινώσεων τις επόμενες μέρες είτε κάποιων λίγων ακόμη ανανεώσεων αλλά και πολλών μεταγραφών, αφού η διοίκηση ξέρει ότι πρέπει το κλίμα στην πρώτη προπόνηση να είναι πανηγυρικό κι αυτό θα γίνει με την έλευση αξιόλογων παικτών, που θα έχουν συμπληρώσει μέχρι τότε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ. Αυτό που διαρρέεται ότι τα μεταγραφικά έχουν προχωρήσει αρκετά και έχει κλειστεί ένας μεγάλος αριθμός παικτών, ενώ σε κάποιους άλλους έχει δοθεί το περιθώριο να απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή. 

Last modified onWednesday, 19 July 2017 19:56