noodles volos banner

Νέα διοίκηση στον Ρήγα και τεχνικό δίδυμο-έκπληξη

Μπορεί να προηγήθηκαν αρκετές άκαρπες συνελεύσεις, αλλά σ’ αυτήν που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 17/7, υπήρξε πρακτικό αποτέλεσμα, καθώς κατατέθηκαν υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. του Ρήγα Φεραίου και ψηφίστηκαν ομόφωνα από τον κόσμο. Νέος πρόεδρος του ΑΣ Ρήγας Φεραίος θα είναι ο 44χρονος Βελεστινιώτης Γιάννης Μπαλαμώτης, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά του συλλόγου και επιλέχθηκε ως πρόσωπο ευρείας αποδοχής, διαδεχόμενος έτσι στον προεδρικό θώκο τον Πέτρο Μαζιανίτη.

 Μάλιστα, τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση αξίζει να σημειωθεί ότι πλησίασαν Βελεστινιώτες ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι και τους έπεισαν να ασχοληθούν.

Αναλυτικά τα άτομα που θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση και ανήκουν ως επί το πλείστον στη γενιά των τριαντάρηδων:

Πρόεδρος: Γιάννης Μπαλαμώτης του Δημητρίου

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Γιάτσιος του Αθανασίου

Β´Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μαυροκέφαλος

Γεν. Γραμματέας: Σπύρος Πάσχος του Κωνσταντίνου 

Ταμίας: Θανάσης Χατζηθεοδώρου

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Δήμητρα Ντόντου

Γενικοί Αρχηγοί: Γιώργος Σταμούλης και Παναγιώτης Βασιλειάδης

Μέλη: Αθανάσιος Σπαθής, Γεώργιος Καρτσώνας, Θεόδωρος Τσιμπουκλής, Γεώργιος Χατζής, Στέργιος Γκόμας, Βαλάντης Χατζηγεωργίου

 Σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία, εδώ υπάρχει έντονο το στοιχείο της έκπληξης, καθώς οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Αλεξίου θα αναλάβουν, όπως όλα δείχνουν, το διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή, συνθέτοντας το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της πέμπτης συνεχόμενης χρονιάς στη Γ' Εθνική.

*με πληροφορίες από το mousikovagoni

 

 

Last modified onTuesday, 18 July 2017 00:55