noodles volos banner

Ο πρωταθλητής Άγγελος Σταυράκης στον Γ.Σ. Αλμυρού

Μεταγραφική επιτυχία για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που έκλεισε τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον Στέλιο Βούλγαρη και θα αποτελέσει τη βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια για τη νεοφώτιστη ομάδα.

Ο Σταυράκης (γεννημένος το 1988) έπαιξε πέρσι σε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, αλλά παρόλο που ο Φιρινίδης προτιμήθηκε σε 21 παιχνίδια, στο πιο καθοριστικό ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα, όπου ο Απόλλων επισφράγισε την άνοδο, ο Σταυράκης ήταν ο κορυφαίος με διαφορά της ομάδας του.

Η προηγούμενη σεζόν (2015-16) μοιράστηκε ανάμεσα σε Νίκη (13 ματς) και Καλαμάτα (12 συμμετοχές). Έχει φορέσει 17 φορές τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς το 2014-15 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, 17 φορές αυτή του Τηλυκράτη το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2011-12 (στο πρώτο ήταν στη Νίκη Β., χωρίς να παίξει, έχοντας πρώτα πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Β., που τελικά δεν αγωνίστηκε πουθενά).

Επίσης, έπαιξε 71 φορές με τον Εθνικό Φιλιππιάδας από το 2008 έως το 2011 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ προηγουμένως είχε ανέβει με την ίδια ομάδα από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική. Ο Εθνικός τον απέκτησε, όταν ήταν φοιτητής στην Άρτα, αφού η καταγωγή του Σταυράκη είναι από το Αρμένιο της Λάρισας, ενώ έχει παίξει και στον Ηρακλή Χάλκης σε μικρή ηλικία.

Έχει συνολικά 146 εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική και μία με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ την περίοδο 2012-13 σε ματς με τον Θρασύβουλο. Έχει αγωνιστεί επίσης και 12 φορές στο Κύπελλο. 

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Γ.Σ. Αλμυρού συνέχισε τις ανανεώσεις, αφού συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα Φαράντος και Τσιάτσιος

Last modified onFriday, 07 July 2017 08:13