noodles volos banner

Δυσαρέσκεια στη Νίκη για το πρόστιμο από την ΕΠΟ

Δυσαρέσκεια επικρατεί στη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου για το πρόστιμο των 2.000 ευρώ από τον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής για ρίψη μπουκαλιού, που μαζί με τα πρόστιμα για κάρτες ανεβάζουν κάτι προς τα πάνω τον λογαριασμό που πρέπει να πληρώσει προς την ΕΠΟ η κυανόλευκη διοίκηση.

Το πρόστιμο βεβαίως για την υπότροπη Νίκη στο συγκεκριμένο ματς που ήταν με ελεύθερη είσοδο και αδιάφορο (έχει σημασία να το αναφέρουμε, για να φανεί  η απερισκεψία κάποιων οπαδών), είχε ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου στο σάιτ της Ομοσπονδίας, αλλά τις τελευταίες μέρες επισημοποιήθηκε μέσω της ΕΠΣΘ. Αυτό το ποσό ήταν εκτός προγράμματος για τη Δ.Ε., που σίγουρα θα το πληρώσει, αλλά από την άλλη υπάρχει μία δυσφορία, αφού δεν υπάρχουν «λεφτά για πέταμα».

Μάλιστα, το κακό είναι ότι, αν δεν πληρωθεί το πρόστιμο, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις ομάδες, η Νίκη δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, ούτε καν να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αφού οφείλει το κάθε σωματείο να μη χρωστά τίποτα στην Ομοσπονδία και να εξοφλήσει ό,τι χρηματικές ποινές έχει.

Βεβαίως, τέτοιες καταστάσεις για τη νέα σεζόν επιβάλλεται να εκλείψουν και σ’ αυτό θα βοηθήσει η χρήση του Πανθεσσαλικού, που λόγω της μεγάλης απόστασης που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο από τις κερκίδες μειώνει τον κίνδυνο για ανάλογα περιστατικά, ενώ το Π. Μαγουλάς τα ευνοεί περισσότερο.

Πάντως, η υπόθεση του Πανθεσσαλικού θα αργήσει να καταλήξει, αφού το ζήτημα έχει άμεση συνάρτηση με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου και τι έχουν σκοπό να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, αφού μία πιθανή συγκατοίκηση αλλάζει τα δεδομένα για την εταιρεία των Τουριστικών Ακινήτων.

Βέβαια, όπως έχουμε ξανατονίσει, το Πανθεσσαλικό αποτελεί το πρώτιστο μέλημα, ώστε να μπει η ομάδα σε μία κανονική λειτουργία σε όλους τους τομείς, ενώ συμφέρει και οικονομικά, όπως λένε οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής, σε σχέση με το τι πρέπει να γίνει στο Π. Μαγουλάς. Επίσης ο συγκεκριμένος χώρος δίνει τη δυνατότητα για μια διαφορετική πολιτική στον τομέα των διαρκείας, όπως περισσότερες κατηγορίες, αλλά και περισσότερες παροχές στους κατόχους τους.

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό, οι πληροφορίες λένε ότι προχωρά ο σχεδιασμός και πως από τη Δευτέρα θα έχουμε την ανακοίνωση των πρώτων ανανεώσεων. Σκοπός είναι πριν την προετοιμασία να έχει συμπληρωθεί το 90% του ρόστερ και από κει και πέρα η ομάδα να ψάξει στη συνέχεια για ευκαιρίες παικτών, που θα είναι αξιόλογοι, αλλά δε θα έχουν βρει ομάδα. Σχετικά με τις μεταγραφές, στη Νίκη κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και έχει επιτευχθεί η μυστικότητα στις κινήσεις. Πάντως, διαρρέεται ότι η ομάδα που σχεδιάζεται θα είναι για ένα μεγάλο γήπεδο, όπως το Πανθεσσαλικό. Για την προετοιμασία, τέλος, δεν υπάρχει κάποια απόφαση ακόμη.

 

Last modified onFriday, 30 June 2017 23:29