noodles volos banner

Σίγουρος ο Μποτσιβάλης ότι θα αναλάβει τη διοίκηση

Στον Σπορτ ΦΜ Μαγνησίας μίλησε το πρωί της Τρίτης (27/6) ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Στην επισήμανση ότι μάλλον αυτός θα ηγηθεί διοικητικά του νέου Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει μάλλον. Έτσι είναι το … κατεστημένο (sic)», δείχνοντας τη σιγουριά του ότι θα πάρει το ΟΚ από τον Ερασιτέχνη, συμπληρώνοντας: «Όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν. Ο Ολυμπιακός Β. είναι μεγάλος σύλλογος και έχω πει ότι μπορεί χωρίς εμένα, αλλά μπορεί να δεχθεί τους πάντες στην αγκαλιά του».

Επανέλαβε ότι δεν έκανε πρόταση, αλλά κατέθεσε ένα μέρος του πλάνου του, ενώ ιδιαίτερη σημασία είχε η αναφορά του ότι πέρσι στη Γ.Σ. είπε ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να πάρει την ομάδα μόνο για έναν χρόνο και ούτε υποσχέθηκε την άνοδο και πως απλώς, επειδή η ομάδα πήρε πολλά ονόματα, πίστεψε κι αυτός ότι θα ανέβαινε ο Ολυμπιακός. Έτσι, ουσιαστικά φάνηκε να απαντά στον ισχυρισμό ότι η συμφωνία για ένα συν ένα αφορούσε την περίπτωση ανόδου στη Football League.

Πέρα απ’ αυτά έκανε λόγο για διακριτούς ρόλους, που θα υπάρχουν φέτος σε αντίθεση με πέρσι, επισημαίνοντας: «Θα υπάρχει ένας. Αν δεν κάνεις κουμάντο, δε γίνεται τίποτα». Μάλιστα, για να στηρίξει την άποψή του ότι μόνο ένας πρέπει ν’ αποφασίζει αναφέρθηκε στο ότι η Νίκη θα έχει δύο προπονητές, εκφράζοντας την κρίση είναι πολύ δύσκολο πράγμα να πετύχει αυτό στην πράξη.

Επιπλέον, συμφώνησε ότι πέρσι έγιναν αγωνιστικά εγκλήματα, ενώ για τον κ. Κουφιδάκη είπε:  «Δεν έκλεισα εγώ την πόρτα στον κ. Κουφιδάκη. Δεν ξέρω μετά από άλλες επαφές που έκανε».

Τέλος, σχετικά με το τι στάση θα κρατήσει στη Γ.Σ., αποκάλυψε ότι θα το ανακοινώσει πιθανότατα την Τετάρτη, ενώ για το αν ο προπονητής θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας και βοηθός του ο Κώστας Μπράτσος απάντησε μονολεκτικά: "Σαφέστατα".