noodles volos banner

Θα δοθούν κίνητρα για την επίτευξη στόχων στους παίκτες της Νίκης

Οι ειδήσεις στη Νίκη είναι είδος … προς ανεπαρκεία αυτήν την περίοδο και προς το τέλος της άλλης βδομάδας προσανατολίζονται οι διοικούντες να προβούν σε διαρροή των πρώτων πληροφοριών για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, με τον κόσμο να πιέζει να μάθει κάποια πράγματα και να θέλει να δει τα πρώτα δείγματα γραφής. Αυτές οι πληροφορίες θα αφορούν κυρίως την παραμονή ή όχι κάποιων ποδοσφαιριστών που ήταν στο ρόστερ και πέρσι -εξάλλου, η βάση του προγραμματισμού είναι να κρατηθεί ένας κορμός από το περσινό δυναμικό- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνονται και επαφές και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Γενικότερα φιλοσοφία φέτος θα είναι ότι μόνο, αν κάτι έχει οριστικοποιηθεί, θα κοινοποιείται στον κόσμο. Εξάλλου πέρσι υπήρχαν κάποιες ήξεις-αφήξεις με ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν και έφυγαν μέσα σε λίγες μέρες, με συνέπεια να ζημιωθεί επικοινωνιακά αλλά και όσον αφορά το πρεστίζ του ο σύλλογος.

Από την άλλη πολιτική της διοίκησης, σύμφωνα με πηγές μέσα από τη Νίκη, που είναι και οι πλέον αρμόδιες για τον προγραμματισμό της, θα είναι η ύπαρξη οικονομικών κινήτρων στους ποδοσφαιριστές, εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι ομαδικοί ή ατομικοί στόχοι, χωρίς να υπάρχουν αρχικές συμφωνίες με υψηλά ποσά. Αυτός θα είναι ο κανόνας μέσα στην ομάδα, ώστε να μην «καθίσουν» οι παίκτες πάνω σε δεδομένα ποσά και να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από και κει πέρα, κοντά στην ολοκλήρωσή του είναι το νέο σάιτ της Νίκης, που εκτός από ιστορικές πληροφορίες, που θα περιέχει, θα είναι με τέτοιον τρόπο σχεδιασμένο, ώστε να είναι χρηστικό για τον μέσο φίλαθλο και θα προσφέρει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών με είδη της ομάδας, ώστε να μπορούν να κάνουν ... τα ψώνια τους φίλοι των κυανόλευκων που είναι εκτός Βόλου ή ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά το Πανθεσσαλικό, που είναι κρίσιμο ζήτημα, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, αφού η επίσημη απάντηση ακόμη αναμένεται, και εκτός από την αισιοδοξία που εκφράζεται, πέραν τούτου ουδέν. Σίγουρα οι πληροφορίες που είχαν βγει προς τα έξω πριν τη Γ.Σ. ότι θα είχε δοθεί απάντηση μέχρι τότε δεν επαληθεύτηκαν, χωρίς να ευθύνεται η διοίκηση γι’ αυτό. Είναι δεδομένο ότι η Νίκη της περιόδου 2017-18 θα δεχόταν μεγάλο πλήγμα, αν αυτή η υπόθεση δεν καταλήξει θετικά, κάτι ωστόσο που έχει αναμφίβολα λίγες πιθανότητες, σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων, που γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα.