noodles volos banner

Έγινε συνάντηση Ερασιτέχνη, οργανωμένων και παλαιμάχων του Ολυμπιακού Β.

Συνάντηση είχαν τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β., με τους οργανωμένους της ομάδας, αλλά και τους παλαιμάχους. Ως γνωστόν, υπήρξε μία σκληρή ανακοίνωση εναντίον των παλαιμάχων από τους Austrian Boys λόγω των αρχικών τους παραιτήσεων (που ανακλήθηκαν στη συνέχεια μετά από Γ.Σ. που έκαναν) έπειτα από την ανακοίνωση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου. Στη συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις με τους παλαιμάχους και οι οργανωμένοι τεκμηρίωσαν τον λόγο της έκδοσης της ανακοίνωσής τους, εξηγώντας ότι ήθελαν να λειτουργήσει αυτή ως μοχλός πίεσης, ώστε να πάρουν πίσω τις παραιτήσεις τους. Οι παλαίμαχοι από την πλευρά τους εξέφρασαν το παράπονό τους και την πίκρα τους για τη φράση «πέσατε στη φάκα της κουστωδίας», θέλοντας να δείξουν ότι δεν παίζουν το παιχνίδι κανενός.

Το θέμα πάντως θεωρείται λήξαν κι αυτό που συμφωνήθηκε είναι ότι παλαίμαχοι, οργανωμένοι και Ερασιτέχνης θα προσχωρήσουν ως μια γροθιά για το καλό της ομάδας, δείγμα ότι οι όποιες παρεξηγήσεις και προστριβές θεωρούνται ότι ανήκουν στο παρελθόν.

Σε ό,τι αφορά τον Ερασιτέχνη, οι άνθρωποί του εξέθεσαν πώς έχει η κατάσταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τόνισαν ότι τα πράγματα είναι σε καλό σημείο κι ότι γίνονται διεργασίες, χωρίς όμως να υπεισέλθουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, υποσχέθηκαν ότι θα ενημερώσουν τους οργανωμένους για τις εξελίξεις την Παρασκευή 30 Ιουνίου πριν τη Γενική Συνέλευση, παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάει σ’ αυτή ενωμένος και αγαπημένος. 

Κατά τα λοιπά το κλίμα που διαφαίνεται ότι επικρατεί στον κόσμο είναι ότι θα στηρίξει όποιον αναλάβει να διοικήσει την ομάδα, ενώ κυρίαρχη άποψη στις τάξεις των φιλάθλων είναι ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο και μετά να διαρρέουν τα όποια ονόματα είτε παικτών είτε προπονητών, γιατί όλα είναι ρευστά.

Μέχρι στιγμής μία είναι η σίγουρη πρόταση που θα κατατεθεί, αυτή του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, που προχωρά τον δικό του σχεδιασμό, αφού έκλεισε προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα. Από την άλλη κάποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Ερασιτέχνη είτε με τον κ. Μποτσιβάλη, για να δουν τι θα γίνει.

 

 

Last modified onTuesday, 20 June 2017 21:04