noodles volos banner

«Δε γίνεται εγώ να βάζω χρήματα κι άλλοι να διοικούν»

Το ότι κάποιοι θέλουν να διοικούν και να παίρνουν αποφάσεις, ενώ αυτός βάζει τα χρήματα, είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μιλώντας στον Σπορτ Φμ Μαγνησίας. Έτσι ερμηνεύεται η φράση του «όταν εμείς βάλαμε 98 ευρώ και εσείς 2, θα ‘ρθεις να μου πεις τι θα κάνουμε με τα 98;». Παράλληλα, τόνισε ότι δεν μπορεί να χτιστεί φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου με την περσινή φιλοσοφία με παίκτες ονόματα, αλλά με μαχητές της Γ’ Εθνικής. Ακόμη ανέφερε ότι ένας πρόεδρος πρέπει να είναι ισχυρός και όχι να μαθαίνει ποιος προπονητής θα έρθει, «καρφώνοντας» τον κ. Τσιμπανάκο ότι έκλεισε τον Βαζάκα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του. Τέλος, ζήτησε υπομονή λίγων ημερών, γιατί έχει έτοιμους όπως είπε και προπονητή και ποδοσφαιριστές για τον Ολυμπιακό Β.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορτ Φμ 89.5 ο κ. Μποτσιβάλης:

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

«Δε θέλω να μιλάω για ρήξη (σ.σ. με τον Ευρ. Τσιμπανάκο). Ήταν μέγιστο δικό μου λάθος πέρσι που εμπιστεύτηκα κάποιους και έστησαν μία ομάδα με παίκτες-ονόματα. Δεν απέδωσε. Φέτος είμαι ανένδοτος ότι δεν μπορεί να στηθεί ο Ολυμπιακός κατά τον ίδιο τρόπο. Δεν μπορεί να μαθαίνει ο πρόεδρος ποιον προπονητή θα μου προτείνουν αύριο. Δε γίνονται αυτά. Ή είμαστε πρόεδροι ή δεν είμαστε. Όχι μόνο πηγαίνετε από τον πρόεδρο για χρήματα.

Ο πρόεδρος πρέπει να είναι ισχυρός. Δε μας ενδιαφέρουν ούτε τα βιογραφικά των παικτών ούτε τίποτα. Θέλουμε να μάθουμε πού έπαιζε τελευταία κι αν είχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Θέλουμε παιδιά-μαχητές της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συν κάποια ονόματα, όπως πέρσι. Ξέρετε ότι με τον προπονητή που μου πρότειναν (σ.σ. Βαζάκας)  είχα συνεργαστεί παλιά και δε θέλω να θυμάμαι παλιές ιστορίες και ο ένας να λέει έτσι και ο άλλος αλλιώς. Ο κόσμος πάει μπροστά. Αν θέλουν να πάμε μπροστά, θα πάμε. Όπως είχα υποσχεθεί, συνεχίζω.

Δεν ήταν μόνο ότι μου παρουσίασαν έναν προπονητή, αλλά επί μία βδομάδα μου έλεγαν ότι θα μου φέρουν επενδυτές και περίμενα. Όταν εμείς βάλαμε 98 ευρώ και εσείς 2, θα ‘ρθεις να μου πεις τι θα κάνουμε με τα 98; Εγώ προσπάθησα να μην υπάρχει ένταση, αλλά όχι να μου λένε αυτό θα γίνει έτσι κι έτσι. Όχι καπέλωμα. Είπαμε ότι θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί άντρες που θα παίρνουν την απόφαση, αλλά ο πρόεδρος θα έχει τον τελευταίο λόγο. Θα πρέπει να δεχτώ τον προπονητή που θα μου φέρουν; Ομάδα είναι ότι μιλάμε όλοι και βγαίνει μία απόφαση από τον πρόεδρο.

Να περιμένετε δύο μέρες. Και προπονητές έχουμε και παίκτες έχουμε και βρίσκουμε και θα τους πάρουμε. Δεν έχασε η Βενετιά βελόνι. Ολυμπιακός Βόλου είναι. Θα τρέξουν όλοι να έρθουν. Και όποιος έρθει, θα τον ρωτάμε αν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα, που είναι 80 χρόνων. Αν δεν μπορείς, πήγαινε στο σπίτι σου. Προχωράνε τα πράγματα, δεν έχουμε ανάγκη τίποτα».

 

Last modified onThursday, 15 June 2017 09:35