noodles volos banner

Τσεκούρας: Ας κάνουν ξεχωριστές προτάσεις, αν δεν μπορούν μαζί

Να κάνουν διαφορετικές προτάσεις στη Γ.Σ., που θα γίνει στις 3 Ιουλίου, κάλεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο, αλλά και τους φιλάθλους να σταματήσουν την εσωστρέφεια, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να χαθεί, όπως τόνισε. Παράλληλα, επισήμανε ότι η σκέψη για μία ομάδα που απλώς θα παίζει στη Γ’ Εθνική μπορεί να υλοποιηθεί και από τον Ερασιτέχνη και δε χρειάζεται να αναζητούνται επενδυτές γι’ αυτό.

Ο κ. Τεκούρας, μιλώντας στον Βόλος 9.86, ανέφερε τα εξής:

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

«Να καθησυχάσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Επειδή έχουμε μάθει πολύ στην εσωστρέφεια σ’ αυτήν την ομάδα και την γκρίνια τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός δε θα χαθεί. Ας μην ανησυχούν λοιπόν και όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα το δείτε πολύ σύντομα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό είναι κοντά. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλό θα είναι να μην είναι κοντά στον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σχηματίσει μία αξιόπιστη ομάδα και να διεκδικήσει τα πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σκεπτικό, γιατί αν είναι να κάνουμε μία ομάδα Γ’ Εθνικής και απλώς να την έχουμε-κι αυτό είναι μία επιλογή-, δε χρειαζόμαστε επενδυτές. Το κάνουμε και μόνοι μας. Το κάνει ο Ερασιτέχνης.

Τους είπα το σκεπτικό. Αν θέλετε, να είστε μαζί δυνατοί, ενωμένοι και ενισχυμένοι και η ομάδα να βγει κατηγορία. Αν δεν μπορείτε, κάντε ξεχωριστές προτάσεις. Τελειώσαμε. Δεν μπορούμε κάθε πέντε λεπτά να μαλώνουμε ποιον θα πάρουμε προπονητή και ποιον θα πάρουμε παίκτη.

Δε γίνεται να πετάξουμε στον δρόμο αυτούς που πέρσι έβαλαν τα ωραία τους τα λεφτά. Έτσι έχουμε μάθει στον Ολυμπιακό. Δε θέλω να αναφερθώ πόσοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δεν έχουν φορολογικές ενημερότητες και τρέχουν από δω και από κει. Έτσι, είπαμε, ας κάνουν μία ακόμη χρονιά την προσπάθεια. Έκαναν λάθη σίγουρα, δε βγήκε η ομάδα, αλλά προσπαθούσα να τους πείσω ότι πρέπει να συνεχίσουν μαζί και να ενισχυθούμε κιόλας. Ωστόσο, υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βγει στη Β’ Εθνική με παιδιά του τοπικού. Δεν υπάρχει περίπτωση και αγωνιστικά, επειδή ήμουν και προπονητής. 

Την ομάδα θα τη δώσει η Γ.Σ. Αν έχει  κ. Τσιμπανάκος αξιόπιστη πρόταση, να έρθει να την καταθέσει, αν έχει ο κ. Μποτσιβάλης κάτι καλύτερο να το καταθέσει και να το κρίνουμε. Τι να κάνουμε άλλο δηλαδή; Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κάθε πέντε λεπτά να μαλώνουμε. Είναι και ψυχοφθόρο.

Όποιος έχει τη σκέψη να κάνει μία ομάδα, που θα υπάρχει απλώς στη Γ’ Εθνική, θα την κάνει ο Ερασιτέχνης αυτήν την ομάδα. Μπορούμε και μόνοι μας. Εμείς θέλουμε το κάτι παραπάνω. Αυτήν την πρόταση θα εξετάσουμε. Αν δεν μπορείτε και οι δύο, γεια σας και βρείτε την άκρη. Αν δε θέλετε, ο Ολυμπιακός δε θα χαθεί.

Θέλω και οι φίλαθλοι να σταματήσουν αυτήν την εσωστρέφεια. Όλα θα πάνε καλά και ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει. Επειδή δεν τα βρίσκουν αυτοί, δε σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα διαλυθεί. Μην τρελαθούμε κιόλας».

Last modified onThursday, 15 June 2017 09:36