noodles volos banner

Β. Βενέτης: Όλοι κατάλαβαν ότι κάτι αλλάζει στη Νίκη

Στον Σπορτ Φμ Μαγνησίας μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Βασίλης Βενέτης, μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης και ο άνθρωπος που έχει ηγετικό ρόλο στην όλη προσπάθεια που θα γίνει.

Ο κ. Βενέτης τόνισε αρχικά : «Η Γ.Σ. ήταν, όπως την περιμέναμε. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα, ηρεμία και ο κόσμος άκουσε αυτό που του είπαμε. Όλοι κατάλαβαν ότι κάτι αλλάζει στη Νίκη».

Εν συνεχεία επισήμανε ότι η ομάδα θα πορευθεί με χαμηλά τον πήχη, για να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ ο στόχος της, όπως ανέφερε, είναι να δημιουργηθούν οι βάσεις και να μία ομάδα που θα δουλεύει σωστά. «Όπως ακούσατε και από τον Φάντζιο Μπούις, οι παίκτες θα είναι έξι ώρες στο γήπεδο. Η προσπάθεια θα γίνει όσο το πιο δυνατά γίνεται και η δουλειά πιστεύουμε ότι θα αποδώσει κάποια στιγμή», συμπλήρωσε ο κ. Βενέτης.

Για τον νέο πρόεδρο της Δ.Ε., κ. Παπακωνσταντίνου, ο Βασίλης Βενέτης αποκάλυψε ότι είναι συγγενής του και πως πάντα ενημερωνόταν για τη Νίκη και ότι τώρα που γύρισε στην Ελλάδα ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης, υπογράμμισε ότι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι η Δ.Ε. έχει αποκλειστικά Βολιώτες.

Για τον κ. Τζήμα είπε ότι με την ανακοίνωσή του πέρασε το μήνυμα ότι ουσιαστικά τελείωσε από τη Νίκη κι ότι δε θα ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας, θυμίζοντας ότι πέρσι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος να την αναλάβει.

Σχετικά με τις μεταγραφές και το μπάτζετ ο κ. Βενέτης δήλωσε ότι ο κ. Μπούις με τον κ. Ξηροφώτο θα ορίσουν ποιοι παίκτες χρειάζονται και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης θα κινηθεί η ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τους δύο προπονητές ως τους αποκλειστικά υπεύθυνους, για να αποφασίσουν τους ποδοσφαιριστές που θα έχει η Νίκη.

Για την απόφαση να φύγουν οι κυανόλευκοι από το Π. Μαγουλάς και να πάνε στο Πανθεσσαλικό, είπε ότι μπορεί η παραδοσιακή έδρα της Νίκης να είναι στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, αλλά δυστυχώς αποτελεί ένα γήπεδο πολλών δεκαετιών και του λείπουν πολύ βασικά πράγματα σε εγκαταστάσεις, όπως αποδυτήρια. «Έχουμε ένα στολίδι δίπλα μας, το Πανθεσσαλικό, κι εκεί πρέπει να πάει η πρώτη ομάδα, γιατί θέλουμε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος το ποδόσφαιρο. Θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης του Π. Μαγουλάς, αλλά δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του Πανθεσσαλικού. Αν αναβαθμιστεί κάποτε τόσο πολύ, θα γυρίσει και η πρώτη ομάδα εκεί, αλλά εννοείται μόνο για τη Γ’ Εθνική», ήταν τα λόγια του.

Επίσης ο κ. Βενέτης μίλησε:

Για το αν ο Στέφανος Ξηροφώτος ή ο Φάντζιο Μπούις θα είναι το Νο1:

«Αυτοί αποφάσισαν να είναι μαζί και τα βρίσκουν καλά μεταξύ τους. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει ένα τιμ και κάποιος θα αποφασίζει για το ένα και κάποιος για το άλλο. Θα τα βρουν μεταξύ τους αυτά».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Ομάδα χωρίς οπαδούς και στήριξη δεν υπάρχει. Δεν μπορούμε να συζητάμε μετά για επιτυχία αυτής της ομάδας. Σίγουρα θέλουμε τη στήριξη».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι της Νίκης:

«Ο κ. Μπούις έδωσε το στίγμα. Η Νίκη θα δουλέψει πολύ και θα είναι μία ομάδα με αγωνιστικότητα, που θα μάχεται στο γήπεδο, ώστε να πάει ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά απ’ ό,τι ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

απόδοση δηλώσεων: magnesiasports